Zerrin Özer hastaneye kaldırılmıştı! Menajerinden ilk açıklama geldi

64 yaşındaki şarkıcı Zerrin Özer, Hurma isimli köpeğinin ölümüyle yıkıldı. Hayvan sevgisiyle tanınan Özer, köpeğinin üzüntüsüne dayanamayıp hastaneye kaldırıldığı iddia edilmişti. Özer'in menajeri Haluk Şentürk'ten çıkan iddialara yanıt geldi.

Ünlü şarkıcı Zerrin Özer kötü haberi sosyal medyadan duyurmuştu. Özer'in köpeği "Hurma"nın hayatını kaybetti. Köpeğinin acısıyla sarsılan Özer, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla kötü haberi duyurmuştu.

HASTANEYE KALDIRILDI!

Köpeğinin üzüntüsüne dayanamayan 64 yaşındaki Zerrin Özer antidepresan ilacından dozunu fazla aldı. Fenalaşan Özer hastaneye kaldırıldı.  Öte yandan ünlü sanatçının sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

zerrin özerin köpeği öldü

zerrin özerin köpeği öldü

MENAJERİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Zerrin Özer hakkında çıkan iddialara, menajer Haluk Şentürk'ten yanıt geldi. Posta'da yer alan habere göre; Şentürk söz konusu iddiaları yalanlayarak şu açıklamada bulundu:

"Zerrin Hanım'ın sağlık durumu gayet iyi. Zerrin Özer, hakkında çıkan intihar haberleri tamamen asılsız. Zerrin Hanım, TRT Müzik'te program yapıyor ve 15 bölüm üst üste çekim yapıldı. Bu yüzden bünyesi yorgun düştü. Geçtiğimiz günlerde köpeğinin ölümüyle psikolojik olarak çökmüştü. Üst üste yapılan çekimler fizikken Zerrin Hanım'ı yordu. El ayak titremesiyle hastaneye kendi rızasıyla gitti. Hastanede yapılan tetkikler sonucu Zerrin Hanım'a serum verildi. Mide yıkaması ve intihar söz konusu değil."

Köpeği Hurma ile birlikte çekilen karesini yayınlayan ünlü sanatçı fotoğrafın altına şu notu düştü:

ÖLÜM HABERİYLE YIKILDI

''ÇOK SEVDİĞİM OĞLUM HERŞEYİM “HURMA” mı kaybettim! ALLAHIM NASIL ACIDIR BU! Lütfen bu resmi görürseniz, bir dua eder misiniz Teşekkür ederim...ZR''

Özer, 2008 yılında da köpeği Zilli'nin ölümüyle sarsılmıştı.

Anıl Altan'dan şaşırtan itiraf: Evde son sözü eşim söyler!

İLİŞKİLİ HABER

Anıl Altan'dan şaşırtan itiraf: Evde son sözü eşim söyler!
Halit Ergenç'ten hayranlarına müjde! Yeni projesiyle ekranlara dönüyor

İLİŞKİLİ HABER

Halit Ergenç'ten hayranlarına müjde! Yeni projesiyle ekranlara dönüyor
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 9

Keloğlan 2 yıl önce

Zerrin hamımı anlıyorum,; geçmiş olsun…… sadık hayvan sevgisi iki ayaklı hayvanlardan daha makbuldür

Bahar 2 yıl önce

Yuh be bir tane çocuk gariban ölse ağlamaz üzülmez köpeği için intihar etçekmiş geç kalma bir daha dene cehennemde yerini al

Barış 2 yıl önce

Anana babana bu kadar üzüidünmü acaba

vatansever 2 yıl önce

hahahah köpeğinin ölümünden psikolojisi bozulmuş dünyada binlerce çocuk öldürülürken psikolojisine bişey olmadı da köpek ölüncemi oldu

Eski Gurbetci 2 yıl önce

La bende biri öldü sandim.

Toplam 3 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun