Masumlar Apartmanı'nın Hikmet'i Metin Coşkun kardeş acısıyla yıkıldı!

Ekranların fenomen dizisi Masumlar Apartmanı'nda Hikmet karakterini canlandıran Metin Coşkun, ağabeyi Alptekin Coşkun hayatını kaybetmesiyle hüzne boğuldu.

Son dönemlerin en çok konuşulan yapımlarından biri olan Masumlar Apartmanı'nda "Hikmet" karakterini oynayan Metin Coşkun, ağabeyi hava pilot yüzbaşı Alptekin Coşkun'un yaşamını yitirmesiyle sarsıldı.

Bir süredir yaşlılığa bağlı nedenlerden dolayı Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi göre Alptekin Coşkun, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Uzun yıllardır Didim'de yaşayan ve bir çocuk babası olan Alptekin Coşkun'un cenazesi önceki gün askeri törenle Didim Merkez Camii'ne getirildi. Cenaze namazına Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, İlçe Müftüsü Hasan Hüseyin Susam, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul ve Coşkun'un ailesiyle yakınları katıldı.

Cenaze namazından sonra Alptekin Coşkun, askeri merasimle cenaze aracına götürüldü. Didim Denizköy Mezarlığı’nda defin işlemi gerçekleştirilirken, kardeşi Metin Coşkun, acısını saklayamadı.

Oyuncu Çetin Altay'ın anne acısı!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Çetin Altay'ın anne acısı!
Kayahan'ın kızı Beste Açar evleniyor! İşte nikah tarihi...

İLİŞKİLİ HABER

Kayahan'ın kızı Beste Açar evleniyor! İşte nikah tarihi...
Masumlar Apartmanı'nın Han'ı Birkan Sokullu evleniyor mu?

İLİŞKİLİ HABER

Masumlar Apartmanı'nın Han'ı Birkan Sokullu evleniyor mu?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0