Hadise'den kadınlara çağrı! 'Biz ne istersek O!'

Ünlü şarkıcı Hadise, giyim markası Kert için objektiflere poz verdi. Güzel şarkıcı çok konuşulan o pozları sosyal medya hesabından paylaştı.

Ünlü şarkıcı Hadise, ekim ayında çıkardığı "Kert" markası ile moda dünyasına iddialı bir giriş yapmıştı. Başarılı müzik hayatı kadar tarzıyla da ilham kaynağı haline gelen ünlü yıldız, sosyal medya hesabından markasını tanıttığı paylaşımlarda bulundu.

"BİZ NE İSTERSEK O!"

Güzellik anlayışının belirli bir standartla sınırlı olmadığının altını çizen güzel şarkıcı, markasında yer alan siyah elbiseyle kamera karşısına geçti. Farklı bedenlerde 2 kadınla pozlar veren Hadise, paylaşımında "Kert markasını kurarken ‘bedenlerin ötesinde’ bir marka olması için çok çaba sarf ettim. Her kadının istediği, beğendiği tasarımı giyebilmesini hayal ettim. Hangi bedene sahip olursanız olun, istediğinizi giyme özgürlüğüne sahipsiniz! Biz ne istersek o!" şeklinde ifadeler kullandı.

Ünlü şarkıcının paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni alırken kadın takipçilerinden destekleyici yorumlar geldi.

Hülya Avşar davranışıyla takdir topladı! Aracı çamura saplanan çifte yardım etti

İLİŞKİLİ HABER

Hülya Avşar davranışıyla takdir topladı! Aracı çamura saplanan çifte yardım etti
CZN Burak büyüdükçe büyüyor! Dubai'de yeni mekan açtı

İLİŞKİLİ HABER

CZN Burak büyüdükçe büyüyor! Dubai'de yeni mekan açtı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0