Barış Falay eşi Esra Ronabar'ın geçirdiği kazayı anlattı! '5 yıl çocuk yasağıyla geçti'

Ünlü oyuncu Barış Falay, geçtiğimiz gün katıldığı bir programda eşi Esra Ronabar ile evliliklerinde yaşadıkları zorlukları anlattı. Kendisi gibi oyuncu olan eşinin geçirdiği trafik kazasını anlatan Falay, o süreçte çocuk sahibi olma konusunda bir yasakla karşılaştıklarını söyledi.

"Ezel", "Paramparça", "Medcezir" ve "Menajerimi Ara" gibi birbirinden başarılı yapımlarda rol alan Barış Falay, geçtiğimiz gün eşi Esra Ronabar'la yaşadığı zorlu süreç hakkında konuştu.

"5 YILIMIZ ÇOCUK YASAĞIYLA GEÇTİ!"

Bloomberg HT'de yayınlanan Fatih Altaylı'nın programına konuk olan ünlü oyuncu, hayatı ve kariyeri hakkında bilinmeyenlerini anlattı. 15 yıldır meslektaşı Esra Ronabar ile evli olan Barış Falay, eşinin yıllar önce geçirdiği kaza hakkında şunları söyledi:

"Zorlukları var tabi. İkimiz de bir koşturmadayız. Bireyler birbirine güvenmedikten sonra iyi bir hikaye çıkmaz ortaya. Sanırım onu güzel tahsis ettik. 12 yaşında bir çocuğumuz var, 37 yaşında baba oldum. Düşünebilirdik ama Esra büyük bir trafik kazası geçirdi. 4-5 yılımız çocuk yasağıyla geçti. Aradan çok zaman geçti ama hayat ne gösterir bilemeyiz."

RTÜK'ten aile ilişkilerini zedeleyen dizi Yasak Elma'ya para cezası!

İLİŞKİLİ HABER

RTÜK'ten aile ilişkilerini zedeleyen dizi Yasak Elma'ya para cezası!
Derya Baykal'dan şaşırtan itiraf! 'Parasız kalırsam pazarda limon satarım'

İLİŞKİLİ HABER

Derya Baykal'dan şaşırtan itiraf! 'Parasız kalırsam pazarda limon satarım'
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0