Ayça Erturan kızı Nova'nın emzikli karesini paylaştı

2014 yılında Levent Kırca'nın oğlu Oğulcan Kırca ile evlenen Ayça Erturan, sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Geçtiğimiz aylarda anne olan Erturan, kızı Nova'nın yüzünü ilk kez geçtiğimiz günlerde göstermişti. Erturan'dan kızı ile yeni bir kare geldi...

Çok Güzel Hareketler Bunlar programıyla tanınmaya başlayan Ayça Erturan, 2014 yılında Levent Kırca'nın oğlu Oğulcan Kırca ile dünyaevine girmişti. Mutlu bir evlilik sürdüren çift, Kasım ayının başında kızlarını kucaklarına almıştı. Ayça Erturan, müjdeli haberi sosyal medyadan duyurmuştu. Ayça Erturan'ın "Merhaba Dünya, tanıştırayım Nova" açıklaması ile kızlarına koydukları isim öğrenilmişti.

Geçtiğimiz günlerde kızının yüzünü ilk kez gösteren eski ÇGHB oyuncusu Ayça Erturan, kızının emzikli bir karesini paylaşarak yeniden yüzünü gösterdi.

YÜZÜNÜ İLK KEZ PAYLAŞTI

Kızı Nova'nın yüzünü ilk kez gösteren Erturan, "Merhaba ben Nova. 30 Ekim 2021’de göz ve yanak olarak dünyaya geldim" açıklaması ile karesini sosyal medya hesabından paylaştı.

NOVA İLE KAR POZLARI

Son zamanlarda sosyal medya hesaplarını oldukça aktif kullanan Ayça Erturan, kızı Nova ile bir paylaşımda bulundu. Henüz bebeğinin yüzünü net bir şekilde göstermemiş olan Erturan, yaptığı paylaşımlarla oldukça ilgi görüyor.

"MENÜDE BEZELYE VAR"

Güzel haberi Oğulcan Kırca, Instagram sayfasından duyurmuştu. Kızı ve eşinin fotoğrafını yayınlayan Kırca, paylaşımına şu notu düşmüştü:

"Gözünden sakınır, üzerine titrersin. Nefesini kontrol eder, uykusunda izlersin. Morali düşsün her şeyden beter, bir gülümsesin ömre bedel. Bir taneydi. Şimdi ‘iki’ oldular."

Kız bebek dünyaya getiren 38 yaşındaki Erturan, minik kızının ayakları ile çekildiği karesini sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Açıklamasına; "Menüde bezelye var" yazarak paylaştığı kareyi birçok Instagram sayfası paylaşmıştı. 

KAR POZLARINA BEĞENİ YAĞDI

İstanbul'u etkisi altına alan karlı havanın tadını çıkartan kişiler arasında yer alan Ayça Erturan, minik kızı Nova ile yaptığı paylaşımlara bir yenisini daha ekledi. Karda çekilmiş karelerini paylaşan Erturan'ın pozları çok beğenildi.

Ünlü oyuncu paylaştığı kareleri "İlk 'Nova' tanesi karla buluştu" açıklaması ile paylaştı. Fotoğraflara beğeni ve yorum yağdı.

Eski futbolcu İlyas Tüfekçi'nin son hali yürek burktu! Kızı acımasız yorumlara sinirlendi

İLİŞKİLİ HABER

Eski futbolcu İlyas Tüfekçi'nin son hali yürek burktu! Kızı acımasız yorumlara sinirlendi
Aydemir Akbaş'tan skandal Bergen açıklaması!

İLİŞKİLİ HABER

Aydemir Akbaş'tan skandal Bergen açıklaması!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0