Dwayne Johnson'dan milyonluk hediye! Hayranı gözyaşlarına boğuldu...

"Hızlı ve Öfkeli" serisinin yıldız oyuncusu Dwayne Johnson, hikayesinden etkilendiği bir hayranına pikap tarzındaki otomobilini hediye etti.

"The Rock" lakaplı Amerikalı aktör Dwayne Johnson, bir hayranına verdiği hediyeyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Ünlü oyuncu hikayesinden etkilendiği deniz kuvvetleri gazisi bir hayranına kendi kullandığı pikap tarzındaki otomobili hediye etti. 

Dünyaca ünlü yıldızın hediyesi karşısında şaşkına dönen hayranı ayakta durmakta zorlandı. Sevinçten göz yaşlarını tutamayan hayranına sarılan Johnson, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Ünlü oyuncu, takipçileriyle paylaştığı videonun altına "Bugün güzel bir gündü" yazarak, "Mutlu Noeller Oscar Rodriguez, yeni aracının keyfini çıkar" notunu düştü. Johnson aynı zamanda hayranını Gal Gadot ve Ryan Reynolds ile başrolleri paylaştığı Red Notice filminin özel film gösterimine de özel bir davette bulundu.

Johnson, tüm izleyiciler için bilgi topladığını ancak en çok Oscar'ın hikayesinden etkilendiğini şu sözlerle ifade etti:

"Oscar 75 yaşındaki annesine bakıyor. Kişisel antrenörlük yapıyor. Aile içi şiddet mağduru kadınlara destek veriyor. Gururlu ve alçakgönüllü bir donanma gazisi"

Johnson sözlerini "Şimdi gidip yeni aracının keyfini çıkar. Sana ve ailene mutlu yıllar diliyorum" cümleleriyle sonlandırdı.

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0