Hande Yener'den rock yıldızı tarzı

2000'li yılların başına damga vuran şarkıcı Hande Yener, son zamanlarda konserleri ile hayranları ile buluşuyor. Yener'in son konserindeki tarzı rock yıldızlarına benzetildi.

Popüler olmaya başladığı dönemlerde birkaç farklı tarzda şarkılar çıkartarak çok yönlü bir müzik hayatına adım atan Hande Yener, son dönemde biraz ekranlardan uzak kaldı. Pandeminin de ortaya çıkması ile birlikte kabuklarına çekilen şarkıcılar, konser veremedikleri için hayranlarından uzun süre uzak kaldı. Koronavirüs tedbirlerinin esnetilmesi ve konser turnelerinin başlamasıyla hareketlenen şarkıcılar, büyük bir hızla konser vermeye başladı.

Hande Yener önceki akşam Ankara’da bir mekânda konser verdi. Popçu büyük bir müzikal ve görsel şova imza attı. Rengini açtırıp kaynak yaptırdığı uzun dalgalı saçları, mavi makyajıyla imajını değiştirmişti. Kuru kafalardan oluşan kolyesi, metal tırnaklı deri eldivenleriyle bir rock yıldızı gibiydi.

Los Angeles’tan getirttiği özel tasarım siyah kostümü ile yeni tarzını tamamladı. Ankara'da dinleyicilerine keyifli bir konser yaşatan Yener, konser sonrası o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, "Konserimden güzel anlar" açıklamasını yazdı.

Şarkıcı Gülşen'den şaşırtan hamle! 1,5 milyon dolara yeni ev aldı...

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Gülşen'den şaşırtan hamle! 1,5 milyon dolara yeni ev aldı...

BİR YORUM YAPIN 0