Ebru Şahin sosyal medyayı salladı! Destan'ın Akkız'ı...

Başrollerinde Ebru Şahin ile Edip Tepeli'nin yer aldığı Destan dizisi yayınlandığı birinci bölümüyle milyonları ekran başına kilitledi. Ebru Şahin'in paylaştığı fotoğraflar sosyal medyayı salladı.

İlk bölümüyle izleyiciyi ekran karşısına kilitleyen Destan dizisi TOTAL ve 20+ABC platformlarında birinciliğe yerleşti.

Tanıtım ve fragmanlardaki performansıyla büyük merak uyandıran Şahin, dizinin ilk bölümünde hem güzelliği hem de aksiyon sahneleriyle gözleri üzerine çevirdi.

Gece boyunca hem izleyiciyi ekran karşısına kilitleyen hem de sosyal medyada en çok konuşulan isim olan Ebru Şahin ile ilgili övgü dolu yorumlar yapıldı.

Bu sezon Destan dizisinde canlandırdığı Akkız rolüyle izleyiciyle buluşan Şahin, dizinin yayınlanan ilk bölümüyle birlikte zirvedeki yerini korudu.

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ'a ait; yönetmenliğini Emir Khalilzadeh'in yaptığı, senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem'in kaleme aldığı başrollerini Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar'ın üstlendiği Destan salı akşamları atv ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.

Destan dizisi Alpagu Han gerçekte kimdir? Selim Bayraktar kimdir, nereli ve kaç yaşında?

İLİŞKİLİ HABER

Destan dizisi Alpagu Han gerçekte kimdir? Selim Bayraktar kimdir, nereli ve kaç yaşında?
Müge Anlı kötü haberi duyurdu! Rahmi Özkan'ı kahreden haber

İLİŞKİLİ HABER

Müge Anlı kötü haberi duyurdu! Rahmi Özkan'ı kahreden haber

BİR YORUM YAPIN 1

sultan 2 yıl önce

hiçde yakışmamış sanki daha alıcı sert bakışlı olmalı o kadar çile çekmiş olanda bu yumuşaklık sevdalı bakışlarda kırmızı dudaklarda nedir bize göre hiç olmamış yaladan bişey çıkmaz