Oktay Kaynarca yaşadığı saldırı sonrası ilk kez konuştu!

"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisinin çekimleri sırasında Oktay Kaynarca ve set ekibine tehditler savurarak saldırıda bulunan 8 sanığın davasında sürpriz gelişmeler yaşandı. Dizi oyuncuları celse arasında ifade verirken Oktay Kaynarca'nın şikayetçi olduğu öğrenildi.

Geçtiğimiz yıl "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisinin çekimleri için Maltepe'de bir otel kullanılmıştı. Çekimler sırasında 8 kişi set çalışanlarına hem sözlü hem de fiziksel şiddet uygulamaya kalkınca olay mahkemeye taşındı. 8 sanığın yargılandığı davanın duruşması geçtiğimiz gün Anadolu 45. Asliye Ceza Mahkemesi'nde gerçekleştirildi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hazırladığı iddianamede, şüpheliler Şiyar Altosun ve Arif Yıldırım’ın, 'zincirleme şekilde hakaret', 'birden fazla kişi ile gece vakti konut dokunulmazlığını ihlal etmeye teşebbüs' ve 'birden fazla kişi ile tehdit' suçlarından olmak üzere toplamda ayrı ayrı 4 yıl 1 ay 22 günden 13 yıl 7 ay 15 güne kadar hapis ile cezalandırılmalarını istendi.

"OLAYI YATIŞTIRMAYA ÇALIŞTIM"

Celse arası müşteki sıfatıyla ifade veren ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, olay günü dizi çekimi için otelde olduklarını söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

"Başlangıçta lobi kısmında bulunuyordum. Yukarı katta arkadaşlarımızın yardım çığlıkları üzerine ben de üst kata çıktım. İsimlerini olay sebebi ile öğrendiğim Arif ve Şiyar isimli şahısların alkollü oldukları için hakaret ve tehditler savurduğunu duydum. Yukarı çıktıktan sonra bu eylemlerini bana karşı da sürdürdüler. İlk etapta temkinli davranıp olayı yatıştırmaya çalıştım. Bir sakinlik yakalandıktan sonra aşağı indim, sonrasında bu şahıslar aşağı kata indi. Eylemlerine burada da devam ettiler"

"SİZİN DİZİDE YAPTIKLARINIZI BİZ GERÇEKTE YAPIYORUZ!"

Kendisinin hiçbir kötü söz ve hakarette bulunmadığını belirte Kaynarca, "Bu iki sanığın ‘Sizin dizide yaptıklarınızı biz gerçek hayatta yapıyoruz’ cümlesini bizzat duydum. Olayın üzerinden zaman geçtiği için bu şahısların kullandığı sözleri ayrıntılı olarak hatırlamam mümkün değildir. Bu olaylar sırasında benim söz konusu şahsılara karşı herhangi bir hakaret ve tehdidim olmamıştır. Sanıklardan şikayetçiyim." ifadelerini kullandı.

Celse arasında ifadeleri alınan diğer müştekiler Yunus Emre Yıldırımer, Tevfik Erman Kutlu, Burçak Çataklı, Gülcan Sarı ve Berçin Aydoğan da sanıklardan şikayetçi olduklarını söylediler.

Kaya Olgar 57 yaşında hayatını kaybetti

İLİŞKİLİ HABER

Kaya Olgar 57 yaşında hayatını kaybetti
Tarkan'ın firari kuzeni Servet Tevetoğlu yakalandı

İLİŞKİLİ HABER

Tarkan'ın firari kuzeni Servet Tevetoğlu yakalandı
Sunucu Müge Anlı'dan kafaları karıştıran paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Sunucu Müge Anlı'dan kafaları karıştıran paylaşım!
Armağan Çağlayan kilo eleştirilerine ateş püskürdü!

İLİŞKİLİ HABER

Armağan Çağlayan kilo eleştirilerine ateş püskürdü!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0