Neşet Ertaş'ın ailesi konuştu: İçimizi acıtıyor!

Ertaş Ailesi, Gönül Sultanları Kültür Evi’ne gelen misafirleri selamlayan Neşet Ertaş robotunun kendilerini rahatsız ettiğini açıkladı.

Gönül Sultanları Kültür Evi’ne gelen misafirleri selamlayan Neşet Ertaş robotu, ailesini rahatsız etti. Şikayetlerini yetkililere ileten Ertaş ailesi, "Tüm ülkenin sevgisini kazanmış, değerli bir insanın, panayır sanatçısı gibi gösterilmesi bizi yaralıyor. Bu durum içimizi acıtıyor” ifadelerini kullandı.

ROBOT 'HOŞ GELDİNİZ' DİYOR

Sabah'ın haberine göre; Kırşehir'de kurulan Neşet Ertaş Gönül Sultanları Kültür Evi'nde yer alan Neşet Ertaş robotunun misafirleri 'Hoş geldiniz' diyerek selamlayıp ardından sevilen türkülerini okumasına Ertaş'ın çocukları ve yakın çevresinden de tepki geldi.

"SEMBOLİK HEYKEL OLSUN"

Usta ismin panayır şarkıcısı gibi gösterildiğini belirten Ertaş ailesi, "Tüm ülkenin sevgisini kazanmış, değerli bir insanın, panayır sanatçısı gibi gösterilmesi bizi yaralıyor. Bu durum içimizi acıtıyor."

 

İbrahim Tatlıses Simay Barlas'ı yere göğe sığdıramadı!

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses Simay Barlas'ı yere göğe sığdıramadı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 6

harun 2 yıl önce

Bunlar da her şeye laf ediyor. Neşet Ertaş'ı anmasın o zaman kimse. hoşluk olsun diye yapılmış bir şey.

Ertaç 2 yıl önce

Adam gibi adam neşet baba Allah mekanını cennet eylesin inşallah

Haci rahmeli 2 yıl önce

Çakali aslan diye surerler piyasaya aslani da kotulemek için herşey yaparlarlar.

mehmet 2 yıl önce

Neşet Ertaş a gerekli sevgi saygıyı halk ta devlet te göstermektedir ,yanlış hatırlamıyorsam CUMHURBAŞKANIMIZ DEVLET SANATÇISI ÜNVANINIDA KAZANDIRMIŞTI

Türkiye 2 yıl önce

Sanat böyle bir şeydir. Herkesi mutlu etmez. Yani ailesi bir nebze haklı olabilir ancak ustamız halka mal olmuş hatta evrensel boyutu olan bir sanatçı. Dolayısıyla onları da anlamak lazım. Belki de bu ilk olduğu için yadırgadık. Yine de itidalli olup işi zamana bırakmak lazım. Çünkü süreç neyin doğru olup olmadığını gösterir diye düşünüyorum.

Yorumların Tümünü Okuyun