Yıllar sonra ortaya çıktı! Çöpten çıkan fotoğraf Burak Özçivit'in hayatını değiştirmiş...

Türkiye'nin en başarılı oyuncularından Burak Özçivit'in keşfedilme hikayesi yıllar sonra ortaya çıktı. Çöpten çıkan bir fotoğrafla yıldızı parlayan ünlü oyuncunun hikayesi duyanları şoke etti.

Kuruluş Osman dizisinin yıldız oyuncusu Burak Özçivit'in yıllar önce yaşadığı olay magazin gündemine bomba gibi düştü. Oyunculuk kariyerine adım atmadan önce Best Model yarışmasında birinci seçilen ünlü oyuncunun hayatını değiştiren olayı duyanlar inanamadı.

Burak Özçivit

Burak Özçivit

2005 yılında Best Model yarışmasında birinci seçilen ve ardından da Best Model Of The World yarışmasında "Dünyanın en iyi ikinci mankeni" unvanına sahip olan Özçivit'in yarışmaya fotoğraflarını aslında babası gizlice göndermiş. Ancak ünlü oyucunun ön elemede fotoğrafları beğenilmemiş ve çöpe atılarak yarışmaya kabul edilmemiş.

Burak Özçivitin keşfedilme hikayesi

Burak Özçivitin keşfedilme hikayesi

Sonrasında çöpe atılan fotoğrafları bir organizatör görünce Burak Özçivit tekrar adaylar arasına alınmış ve 2003 yılında yarışmada "gelecek vadeden" seçildi. Pes etmeyen Özçivit, 2005 yılında tekrar katıldığı yarışmadan birinci olarak ayrıldı. 

Burak Özçivit ünlü olma hikayesi

Burak Özçivit ünlü olma hikayesi

Ünlü oyuncunun bir fotoğraf karesiyle hayatının değiştiğini duyan hayranları şoke oldu.

Burak Özçivit

Burak Özçivit

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kerem Bursin'in eğlenceli halleri! O anlar büyük beğeni topladı

Hollywood'un yüce gönüllü adamı! Brad Pitt yaşlı kiracısından ölene dek para almadı

İLİŞKİLİ HABER

Hollywood'un yüce gönüllü adamı! Brad Pitt yaşlı kiracısından ölene dek para almadı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0