"Aşk Mantık İntikam" dizisinden ayrılan Birgül Ulusoy'dan bomba itiraf: Yönetmene düğününde...

Ekranda yayınlanan "Aşk Mantık İntikam" dizisinde rol alan Birgül Ulusoy, diziden neden ayrıldığını açıkladı. İşte ünlü oyuncudan olay itiraf...

İnternetteki bir programa katılan oyuncu Birgül Ulusoy, FOX TV'de yayınlanan "Aşk, Mantık, İntikam" dizisine neden veda ettiğini açıkladı

Diziden ayrılık sebebi sorulduğunda Ulusoy, "Orada birçok dengeler var. Kimseyi zan altında bırakmayayım. Bir rol için anlaşıyorsunuz. Rol için ilerlemeler vadediliyor. Esas kız ve esas oğlanın hikayesi ilerlerken senaristlerin kafası karışıyor ya da yapımcı 'Ona yaz, buna yazma' şeklinde müdahil olunca yan roller atıllaşıyor. Oyuncu olarak 'Benim burada ne işim var' diyorsun.

"YAPIMCIYI BOĞAZ'A GÖTÜRMEDİM"

Ben yapımcıyı Boğaz'da karides yemeye davet etmediğim için, yönetmene düğününde altın kolye takmadığım için... Böyle ilişkilerin içinden geçiyor bu işler... Belli bir grubun içindeysen oyunculuk yapıyorsun. Belli insanlarla dirsek temasın varsa oyunculuk yapıyorsun. Bunun dışında senin ne kadar iyi bir oyuncu olduğunun hiçbir önemi yok." diyerek bomba itirafta bulundu.

Müge Anlı'nın kardeşi ortaya çıktı! Görenler gözlerine inanamadı

İLİŞKİLİ HABER

Müge Anlı'nın kardeşi ortaya çıktı! Görenler gözlerine inanamadı
Erdal Özyağcılar'dan Aslıhan Karalar'a övgü dolu sözler!

İLİŞKİLİ HABER

Erdal Özyağcılar'dan Aslıhan Karalar'a övgü dolu sözler!

BİR YORUM YAPIN 2

Fatih 2 yıl önce

Şimdi bu kadın doruları söylediği için ruh hastası vb. ithamlarla karalanır. Aslında anlattıkları tam da doğruların ta kendisi.

vatandaş 2 yıl önce

helal olsun ,essahlı bir konuşma olmuş, gerçekler acıtır bazen