Ünlü opera sanatçısı Hakan Aysev katarakt ameliyatı oldu

Ünlü opera sanatçısı Hakan Aysev, sağ gözünden ameliyat olduğunu duyurdu. Geçirdiği operasyonu esprili bir dille anlatan Aysev, "Şimdi full HD görüyorum" dedi.

Opera sanatçısı Hakan Aysev, ameliyat masasına yatarak hayranlarını korkuttu. Aysev, önceki gün sağ gözünden katarakt operasyonu geçirdi. Ünlü tenor, gözünde uzun süredir devam eden bu rahatsızlığın zamanla ilerlediğini ve yüzde 70 görme kaybına yol açtığını ifade etti. Ameliyat sonrasında, sağlık durumu ile alakalı açıklama yaparak hayranlarının yüreklerine su serpti. Aysev, hastane odasından fotoğraf paylaşmayı da ihmal etmedi.

Aysev, şunları ifade etti:

"Artık araç kullanırken de zorlanıyordum. Sevgili doktorum Hakan Sivrikaya, 'Hemen ameliyat olman lazım' dedi. Operasyon başarılı geçti. Şimdi full HD görüyorum ve 'Görmek ne güzelmiş. Gözlerimiz ne önemliymiş' diyorum."

Ardından bir paylaşımda daha bulunan Hakan Aysev, "Göz ameliyatımla ilgili yazan tüm sevenlerime binlerce kez teşekkür ederim. Beni de şaşırtan çoklukta olduğu için tek gözle hepsini cevaplayamadım. Beni çok mutlu ettiniz" dedi.

 

Oyuncu Fikret Kuşkan hastanelik oldu! Talihsiz bir olay yüzünden...

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Fikret Kuşkan hastanelik oldu! Talihsiz bir olay yüzünden...
İbrahim Tatlıses'ten Simay Barlas'a övgü dolu açıklamalar

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses'ten Simay Barlas'a övgü dolu açıklamalar

BİR YORUM YAPIN 0