Ünlü modacı Virgil Abloh, 41 yaşında hayatını kaybetti

Virgil Abloh 41 yaşında yaşamını yitirdi. 2 çocuk babasının Instagram hesabından bir anma paylaşımı yapıldı.

Moda dünyasının en ünlü tasarımcılarından, Ganalı bir anne ve babanın çocuğuolan Virgil Abloh, 41 yaşında, ender görülen bir kanser türü nedeniyle Chicago'da hayatını kaybetti. 41 yaşındaki tasarımcının Instagram sayfasından yapılan anma paylaşımında, Abloh için "sadık bir baba, eş, ağabey ve arkadaş" ifadeleri kullanıldı.

2 çocuğu olan Abloh'a 2019 yılında ender görülen bir kanser türü olan kardiyak anjiyosarkom tanısı konuldu. Modacının hastalığı kamuoyuna duyurulmamıştı. Instagram hesabından hastalık sürecine ilişkin, "Hastalıkla mücadelesini mahrem bir şekilde yürütmeyi seçmişti. Farklı ve zorlayıcı birçok tedaviden geçerken, moda ile kültür sanat dünyasının önemli kurumlarında lider olmayı sürdürdü" denildi. Aynı paylaşımda, "Tüm süreç boyunca, iş ahlakını, sonsuz merakını ve iyimserliğini de hiç kaybetmedi" ifadeleri kullanıldı.

Erdal Özyağcılar'dan Aslıhan Karalar'a övgü dolu sözler!

İLİŞKİLİ HABER

Erdal Özyağcılar'dan Aslıhan Karalar'a övgü dolu sözler!
Keira Knightley koronavirüse yakalandı

İLİŞKİLİ HABER

Keira Knightley koronavirüse yakalandı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0