Merve Özbey'den şaşırtan itiraf: Ben bir şey diledim...

Ünlü şarkıcı Merve Özbey sosyal medya hesabından kızı ve eşiyle yaptığı paylaşımda en büyük dileğinin gerçekleştiğini açıkladı.

"Yaramızda Kalsın", "Yerle Yeksan", "Vuracak" ve "Tebrikler" gibi birbirinden hit şarkılarla hafızalara kazınan şarkıcı Merve Özbey, son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi. Yalnızca başarılı müzik kariyeriyle değil özel hayatıyla da dikkat çeken ünlü şarkıcı 2020 yılında Kenan Koçak ile dünya evine girerek şubat ayında kızı Elif Özüm'ü kucağına aldı.

"İYİ Kİ VARSINIZ!"

Sık sık kızı ve eşiyle sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan Özbey'in son paylaşımı takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. Kızı ve eşinin fotoğrafını paylaşarak en büyük dileğinin gerçekleştiğini söyleyen ünlü şarkıcı paylaşımına "Ben hayatta bir şey diledim…huzurlu bir yuva bereketli bir ev sağlıklı bir aile! Size her baktığımda binlerce kere şükür ediyorum ne yapmış olabilirim de Allah bana böyle güzel bir tablo nasip etti sizi çok seviyorum en değeli emanetlerim iyi ki varsınız." notunu düştü.

Pınar Deniz sosyal medyada babasını paylaştı! Mesleği şaşırttı

İLİŞKİLİ HABER

Pınar Deniz sosyal medyada babasını paylaştı! Mesleği şaşırttı
Mustafa Ceceli'den hayranlarına Selin İmer sürprizi!

İLİŞKİLİ HABER

Mustafa Ceceli'den hayranlarına Selin İmer sürprizi!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Bilinç 2 yıl önce

Peki, milyonlarca insan evlat hasretiyle yanıp tutuşurken, türlü türlü dertlerden muzdarip olan milyonlarca insan varken, bu kişinin veya buna benzer kişilerin, sosyal medyada ben çok mutluyum, yaşasın, bakın ne kadar da mutluyum paylaşımları ne derece mantıklı ve doğru?