Ebru Şallı'nın babası son yolculuğuna uğurlandı

Geçtiğimiz sene oğlunu kaybeden eski manken Ebru Şallı şimdi de kanser tedavisi gören 64 yaşındaki babasını kaybetti. Babasının ölüm haberini alan Şallı, cenaze işlemleri için Bodrum'a gitti. Şallı'nın babası Bodrum'da toprağa verildi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Geçtiğimiz sene oğlu Pars’ı kaybeden Ebru Şallı, aldığı ikinci ölüm haberiyle bir kez daha yıkıldı. Şallı’nın Bodrum’da yaşayan babası vefat etti. Bodrum Devlet Hastanesi’nde kanser tedavisi gören babasının ölüm haberini alınca yıkılan Şallı cenaze töreni için Bodrum’a gitti.

Ünlü manken, sunucu Ebru Şallı, babasının cenazesinde gözyaşlarına boğuldu. Kanser tedavisi gören Şükrü Şallı, Muğla'nın Bodrum ilçesindeki Güvercinlik Sudi Özkan Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

Ebru Şallı ve Harun Tan’ın 10 yaşındaki oğlu Pars, 2020 yılında kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Evlat acısıyla sarsılan Ebru Şallı sosyal medya hesabından sürekli olarak oğlunu özlediğine dair paylaşımlar yaparak oğluna özlemini dile getiriyor.

Uzun süredir Akciğer kanseri ile mücadele eden Şallı kansere yenik düştü. Dün gece evinden uyurken bir anda fenalaşan Şallı, uykusunda vefat etti. Babasının ölüm haberini alan Ebru Şallı büyük üzüntü yaşadı. İstanbul'da ölüm haberini alan Şallı ilk uçakla Bodrum'a geldi. Güvercinlik Mahallesi'ndeki baba ocağına gelen Şallı babasını son yolculuğuna uğurladı.

Ebru Şallı babasının kanser hastası olduğunu ifade ederek şunları ifade etti:

"Akciğer kanseriydi maalesef, dün akşam evde uyurken melek gibi bu dünyadan ayrıldı. 25 yıldır biz buradayız. Ben o yüzden yazları hep buradayım. Ailem 25 yıldır burada. Annem ve babam birlikte yaşıyorlardı. Allah herkese böyle bir veda nasip eylesin, uykusunda vefat etti. Gerçekten çok iyi bir insandı babam, uyurken hiç acı çekmeden olması açıkçası mutlu etti beni. Hep dua ediyordum, olursa öyle olsun diye. Sıralı ölüm gerçekten önemli bir şey. Allah sıralı ölüm versin. Bir gün önce konuşmuştuk, her gün konuşurduk babamla." 

 

Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş'a hapis cezası!

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Şallı’nın eşi Uğur Akkuş'a hapis cezası!
Haluk Levent, futbolcu Mario Balotelli'nin bağışını açıkladı

İLİŞKİLİ HABER

Haluk Levent, futbolcu Mario Balotelli'nin bağışını açıkladı

BİR YORUM YAPIN 0