Ölümcül kaza sonrası Hadise'den ilk açıklama geldi!

Ünlü şarkıcı Hadise ve Mehmet Dinçerler, önceki gün Çeşme'den dönerken kaza yaparak ölümden döndü. Olay sonrası korkudan bayılan ünlü şarkıcı, basına yansıyan haberlerin ardından açıklamalarda bulundu.

Ünlü şarkıcı Hadise ve Mehmet Dinçerler, geçtiğimiz gün Çeşme'den dönerken korku dolu anlar yaşamışlardı. Dinçerlerin kullandığı arabanın lastiği patlayınca ikili kaza yaparak ölümden dönmüştü. Hadise'nin korkunç olay sonrası korkudan bayıldığı ve uzun bir süre kendine gelemediği de basına yansıyanlar arasındaydı.

Çıkan haberlerin ardından Hadise, sosyal medya hesabından kazaya ilişkin açıklamalarda bulundu. Ünlü şarkıcı, endişelenen hayranlarına seslenerek "Kimseyi merak ve kaygı içinde bırakmak istemem. Ufak bir kaza atlattık ama çok iyiyiz. Herhangi bir sağlık sorunu yaşamadım. Merak eden, iyi dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Hadise, geçtiğimiz gün Mehmet Dinçerler ile Çeşme dönüşü korku dolu dakikalar yaşadı. İki gün tatil için Çeşme'ye giden çift, dönüş yolunda kaza yaptı.

Mutlu bir birliktelik sürdüren Mehmet Dinçerler ve Hadise, geçtiğimiz haftalarda ailelerin tanışmasıyla evlilik yolunda ilk adımı attılar. Hadise'nin yüzükle olan paylaşımları hayranlar tarafından "Bu yaz düğün var" olarak yorumlanmıştı. Evlilik hazırlıkları için kolları sıvayan ünlü çift, Çeşme dönüşünde hayatlarının en zor sınavını verdiler.

Çeşme dönüşü Mehmet Dinçerlerin kullandığı aracın ön lastiği seyir halindeyken patladı. Ünlü iş insanı direksiyon hakimiyetini de kaybedince sağa sola çarparak durmayı başardı. Yaşadıkları kazanın ardından korkudan bayılan Hadise, uzun bir süre kendine gelemedi. 

Olay yerine gelen polislerin ise aracı çekiciyle götürürken ünlü şarkıcıya, "Bu otomobilden nasıl sağ çıktınız.? Allah korumuş" şeklinde konuştuğu öğrenildi. Yaşanan kazanın ardından Hadise ve Dinçerler İstanbul'a başka bir araçla gitti.

Demet Özdemir'in pembe ceketi fiyatıyla şoke ediyor!

İLİŞKİLİ HABER

Demet Özdemir'in pembe ceketi fiyatıyla şoke ediyor!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

HanımAna 2 yıl önce

Hah işte Ölüm denen bir gerçek var ve biz her an burun burunayız. Hazırlıklı olmak,Ahiret valizini doldurmak şart. Hadisecim, gir tesettürüne,kıl namazını, bırak şarkı okumayı, oturup oku Kur'anını. İçinin huzurunu bir gör o zaman.

vay be arkadaş 2 yıl önce

evlenin sonra boşanırsınız

Topal kurbaga 2 yıl önce

Lastiklerine bakin garanti veriyorum kabak´dir..

Toplam 1 beğeni