Nilgün Belgün'den şoke eden evlilik açıklaması!

Ünlü oyuncu Nilgün Belgün katıldığı programda söylediği sözlerle sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Belgün'den yeni bir açıklama geldi.

Tiyatro, sinema oyuncusu Nilgün Belgün ve şarkıcı Cenk Eren, Buket Aydın'ın sunduğu Tarafını Seç programının bu haftaki konuğu olmuştu. İki sanatçı, “Evlilik mi bekarlık mı?” sorusuyla karşı karşıya geldi. Bekarlığı savunan Belgün, ilginç yorumlarıyla dikkat çekti.

Daha önce 3 kez evlenip boşanan Nilgün Belgün, evliliğin insan doğasına aykırı olduğunu iddia etti.

nilgün belgün

nilgün belgün

"ÖZGÜRLÜK BİTİYOR"

Nilgün Belgün açıklamasında, "Evlilik insan doğasına aykırı. Çünkü iki tane birbirini hiç tanımayan, geçmişlerini bilmeyen insanı ve onların ailelerini de bir arada tutuyorsunuz. O iki insan bir evin içerisinde kapanıp kalıyor. Kendi özgürlükleri olmuyor." dedi. Belgün, evliliğin insanı kısıtladığını da iddia etti.

Nilgün Belgün

Nilgün Belgün

YENİ AÇIKLAMA GELDİ

Nişantaşı'nda objektiflere yakalanan usta oyuncu Nilgün Belgün daha önce yaptığı 'Gece hayatı olan erkekten koca olmaz' şeklindeki açıklamasıyla ilgili soru üzerine, "Haksız mıyım? Evlilik ciddi bir müessese ve bazı kuralları var ona göre yaşamak lazım. Çok gezen erkekten ideal koca olmaz bu benim fikrim. Herkes farklı düşünebilir. Ben seçimlerimde pek yanılmam, bakmayın evliliklerimi yürütememiş olabilirim ama eşlerimin hepsi benim için değerli, efendi insanlardı. Evlilik kolay bir şey değil, flört etmeye ya da aşk yaşamaya benzemiyor. Bu saatten sonra kızlarım, torunlarım var, benim için evlilik söz konusu değil, gerek yok."

Kaan Urgancıoğlu'nun kardeşi de oyuncu çıktı! Meğer aynı dizide...

İLİŞKİLİ HABER

Kaan Urgancıoğlu'nun kardeşi de oyuncu çıktı! Meğer aynı dizide...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 10

Tepki 2 yıl önce

Tabii pişlik parayla pulla mı..!

HALK 2 yıl önce

sen kendine insan deyip doğama aykırı diyebilirsin evlilik (biz sana insan diyiyor muyuz acaba ? ) . kusura bakma 3 evlilikte bir şeyleri tutturamamak insanlık dışı bir olay.

Çetin 2 yıl önce

Saçmalamak bedava

hakan 2 yıl önce

siz rumlar için haklısın ama biz müslüman türkler senin gibi düşünmüyoruz

Kaysi 2 yıl önce

O ne yapsin hayatini paylasacak kimse bulamayinca bu laflari eder kedinin yigemedigo vier gibi mundardir hahhaha

Yorumların Tümünü Okuyun