Ebru Cündübeyoğlu'ndan garip açıklama: Eliniz yüzünüz düzgünse...

Güzelliği ile her dönem dikkat çeken başarılı oyuncu Ebru Cündübeyoğlu, komedi oyunculuğu hakkında açıklamalarda bulundu.

Oyuncu Ebru Cündübeyoğlu (47), önceki akşam "Aykut Enişte 2" filminin galasında objektiflere yansıdı. Tiyatro yapmaya devam ettiğini dile getiren Cündübeyoğlu, komedi oyunculuğunun dramaya göre daha zor olduğunu ifade etti. 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ebru Cündübeyoğlu, "Komedi filmlerinin gişeleri daha fazla, daha çok bu tip işler yapılıyor. Ben de komedi yapmayı seviyorum. Televizyonda daha çok seviyorum komediyi, daha fazla olmalı. Komedi zor iş... Hepimiz aynı şeylere ağlayıp, üzülüyoruz ama gülmeye iş gelince herkesin güldüğü şeyler, algısı ve espriler birbirinden farklı oluyor.

Komedi yapmak daha zor. Ayrım yapmıyorum ama bana gelen işler arasında komedi daha ağır basıyor. Hiç şikayetçi değilim bundan. Eliniz, yüzünüz düzgünse, belli şekil şemaliniz varsa komedi yapmak gittikçe zorlaşıyor. Bu klişeyi kırdığım için kendi adıma çok mutluyum. Gülme kredim var seyircilerde, güldürmeyi seviyorum." diye konuştu.

Demet Özdemir'in pembe ceketi fiyatıyla şoke ediyor!

İLİŞKİLİ HABER

Demet Özdemir'in pembe ceketi fiyatıyla şoke ediyor!
Özge Özpirinçci'nin bebeğinin ismi belli oldu

İLİŞKİLİ HABER

Özge Özpirinçci'nin bebeğinin ismi belli oldu
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0