Nilgün Belgün'den şaşırtan itiraf! Eski kayınvalidesi Ayten Alpman'ın kahvesine tükürdü!

Son dönemlerde yaptığı açıklamalarla magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen Nilgün Belgün, eski kayınvalidesi Ayten Alpman'ın kahvesine tükürdüğü için pişman olduğunu söyledi.

Ünlü oyuncu Nilgün Belgün, geçtiğimiz aylarda katıldığı bir programda ikinci eşi İlhan Gencer'in annesi Ayten Alpman'ın kahvesine tükürdüğünü söylemişti. Herkesi şoke eden itiraf sonrası Belgün, ilk kez konuştu.

Hürriyet'te "İkilemli" soruları cevaplayan ünlü oyuncu, "Şimdi dönüp bakınca hangisi daha büyük pişmanlık: Eşinize "erkeğe şiddet" uygulamanız mı, kızdığınız için kayınvalideniz Ayten Alpman'ın kahvesine tükürmeniz mi?" sorusuna "Bir küçük tokattan bir şey olmaz. Tokatın sebebi aldatılmam ve inkar edilmesiyle ilgiliydi. Ama Ayten Abla'nın kahvesine tükürmek hoş değildi. Kızgınlıkla yaptım bir kere, oldu yani. Olmasa iyi olurdu tabii. Söylemesem kimse bilmezdi." diyerek sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

NE OLMUŞTU?

Ünlü oyuncu Nilgün Belgün, geçtiğimiz gün Esin Övet, Ebru Şancı ve Timuçin Güner'in sunuculuğunu üstlendiği TEVE2 Magazin Masası'na konuk oldu. Başarılı oyuncu programda özel yaşantısına dair yaptığı açıklamalarla herkesi şaşırttı.

Daha önce 3 kez evlenen 68 yaşındaki ünlü oyuncu, ideal eş hakkında yaptığı açıklamalarla magazin gündemine damga vurdu. Mutlu bir evlilik için karşısındaki erkekte aradığı özellikleri dile getiren Belgün, "Çok gülen, çok sosyal erkekler iyi koca olmuyor. Erkek ne kadar suratsızsa o kadar dürüst oluyor, suratsız erkekler daha iyi koca oluyor." ifadeleriyle dikkat çekti. Erkekte başarıya önem verdiğini söyleyen usta oyuncu, "Paraya hiçbir zaman değer vermedim, paralı değil, başarılı erkek seviyorum. Başarılıysa köşedeki simitçiyle de evlenirim." sözlerini kullandı

Ünlü oyuncunun açıklamaları sosyal medyada en çok tartışılan konulardan biri oldu.

Buse Terim'den babası Fatih Terim'e müjdeli haber!

İLİŞKİLİ HABER

Buse Terim'den babası Fatih Terim'e müjdeli haber!
Buse Varol'dan 'Alişan ve Buse Varol boşanıyor mu?" sorusuna dikkat çeken yanıt!

İLİŞKİLİ HABER

Buse Varol'dan 'Alişan ve Buse Varol boşanıyor mu?" sorusuna dikkat çeken yanıt!
Hande Erçel ve Kerem Bürsin evleniyor mu? Kerem Bürsin'den flaş evlilik açıklaması

İLİŞKİLİ HABER

Hande Erçel ve Kerem Bürsin evleniyor mu? Kerem Bürsin'den flaş evlilik açıklaması
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 7

Emrah 2 yıl önce

Cehennem ateşini görmediginden

koptum 2 yıl önce

bu kadınlar çok garip kahveye tükürmekte neymiş çok gıcık eşeği dövemeyen semerini dövermiş derler kayın valideye az bile etmiş öldürseydin bari covid19 dan önce ise önemli değil sonra ise çok ayıp inşallah sen covid olup ölürsün bu öldürmeye teşebbüs suçudur kadın duruyorsa git senin ağzına tükürsün de ödeşin bari

sevgi 2 yıl önce

yalan vallahi yalan simit dünyasının sahibinin kızıyla evlenirim. hiç simitçiyle evlenilir mi? ayol

Toplam 1 beğeni

Hor görme 2 yıl önce

Simitçinin neyi var alın teriyle ekmeğini kazanıyor

Toplam 0 Beğeni

Mrrrr 2 yıl önce

Başarı zaten parayı beraberinde getiriyor kelime oyunu yapmış

Toplam 3 beğeni

yasin 2 yıl önce

köşe deki simitçinin başarılı olduğunu nasıl tartarmiş bize onu bi açıklasın evi.arabası ,bankadaki parası _??

Toplam 2 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun