Cem Davran, 22 yıl önce atılan tokadın perde arkasını anlattı!

Ünlü oyuncu Cem Davran, 22 yıl önce magazin dünyasına bomba gibi düşen Sevda Demirel ve Hande Ataizi arasında geçen kavga hakkında sessizliğini bozdu.

Geçtiğimiz gün Haber Global ekranlarında izleyiciyle buluşan "Candaş Tolga Işık'la Az Önce Konuştum" programına konuk olan Cem Davran, samimi açıklamalarda bulundu. 22 yıl önce Türk Televizyonlarına damga vuran Hande Ataizi ve Sevda Demirel kavgası hakkında konuşan Davran, olayın perde arkasını anlattı.

"BEN NE YAPIYORUM DEDİM"

22 yıl önce Sevda Demirel'in "Ne dedin sen?" diyerek Hande Ataizi'ye tokat atması hakkında konuşan Davran, şu ifadeleri kullandı:

"Hande Ataizi ile yaptığımız İki Kere Kiki programını ben yazdım. Bunun adı yanlış yazıldı o yüzden öyle kaldı. Aslında İki Kere İki idi. O zamanlar ben şov yapıyordum. Şov karakterlerinin kıyafeti vardı. Sevda Demirel'in olduğu program canlı değildi. Ama o zamanlar magazin kameraları program kayıtlarına girebiliyordu. Yapımcı görüntüler daha sonradan verilecek dendi ve kanal yayınlandı bunu. Herkesin gözü önünde olduğu için verildi. Talihsiz bir olaydı bu da. Sevda Demirel kalktı gitti. Başka konuk aldık. Hande Ataizi toparlandı sonra programa geri döndü. O zamanlar herkes şoka girmişti. Programdan çıktıktan sonra 'Ben ne yapıyorum, ben tiyatrocuyum' demiştim. O da aslında teatral bir işti. Bir şov programıydı. Sonrasında çok da güzel bölümler çektik."

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0