Masterchef Hasan'dan şoke eden veda iddiası! Hüngür hüngür ağlattı

Masterchef yarışmasındaki başarılı yarışmacı Hasan hakkında şaşırtan bir veda iddiası geldi. Masterchef Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümünde Hasan'ın olmayışı kafaları karıştırdı. Peki Mastechef'te dün akşam Hasan neden yoktu?

TV8 ekranlarında Masterchef heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmanın dün akşam yayınlanan bölümünde hem eleme heyecanı hem de yedeklerden gelecek son ismin heyecanı yaşandı. Yarışmadan elenecek ve yarışmaya dahil olacak olan yarışmacının belli olduğu bölümde dikkat çeken bir diğer konu ise Hasan'ın olmayışıydı.

Masterchef jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya, Hasan Biltekin'in özel bir sebepten ötürü çekimlerde yer almadığını duyurdu. Ancak bu açıklama Masterchef Türkiye izleyicilerini tatmin etmedi. Durumu hemen fark eden Hasan hayranlarının ağızları yüreklere geldi. Ancak şef Mehmet Yalçınkaya yaptığı açıklamada, Masterchef yarışmacısı Hasan'ın özel bir sebepten ötürü bu bölümde yer alamayacağını duyurdu. Ancak yeterli bir açıklama yapılmamış olması izleyicileri daha da fazla meraklandırdı. 

MasterChef Hasan Biltekin kimdir? MasterChef Hasan Biltekin kaç yaşında?İLİŞKİLİ HABERMasterChef Hasan Biltekin kimdir? MasterChef Hasan Biltekin kaç yaşında?

MASTERCHEF HASAN NEDEN YOKTU?

İddialara göre geçtiğimiz günlerde Emre ile bir tartışma yaşayan ve itiş kakış esnasında yere düşen Hasan Biltekin kolunu incitti. Hasan Biltekin'in dün akşamki bölümde yer almayışının da bu konuyla alakalı olduğu iddia edildi. İddialara göre Hasan Biltekin kolunu göstermek için hastaneye gitti ve bu sebepten ötürü yarışmanın dün akşam yayınlanan bölümüne katılamadı.

Ancak bu iddiaların aksine Hasan'ın bir yakının hayatını kaybettiği bu yüzen dünkü bölüme katılamadığı öğrenildi. İddialara göre Hasan'ın kız arkadaşının annesi rahmetli oldu. Bu arada yaşanan son olayların ardından Hasan Biltekin'e hayranlarından bir uyarı geldi.

Görme engelli yarışmacı Kim Milyoner Olmak İster'e damga vurdu!

İLİŞKİLİ HABER

Görme engelli yarışmacı Kim Milyoner Olmak İster'e damga vurdu!
Destan dizisinde Selim Bayraktar söylenmeyen gerçeği açıkladı!

İLİŞKİLİ HABER

Destan dizisinde Selim Bayraktar söylenmeyen gerçeği açıkladı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0