İkinci kez koronavirüse yakalanan Fulya Öztürk yakında taburcu oluyor

'Fulya ile Umudun Olsun' programının sunucusu Fulya Öztürk, sunduğu programın yayınlarına katılmayınca sevenleri oldukça merak etmişti. Fulya Öztürk'ün ikinci kez koronavirüse yakalandığı öğrenilmişti. Tedavisi hastanede süren Öztürk, birkaç gün sonra taburcu olacak.

Hastane odasında bir sağlık personeliyle çekilen fotoğrafını paylaşan Fulya Öztürk, taburcu olacağını söyledi. Son yapılan koronavirüs testi de pozitif çıkan ünlü sunucu, karantina süresi dolunca taburcu edileceğini duyurdu. Instagram hesabından paylaşım yapan Öztürk, "Birkaç gün sonra taburcu olacağım ve buradaki güzel insanları hiç unutmayacağım." dedi.

NE OLMUŞTU?

Ekranların gündüz kuşağı programlarından 'Fulya ile Umudun Olsun'un sunucusu Fulya Öztürk birkaç programdır ekranlarda yer alamıyor. Oldukça merak edilen Öztürk, sevenlerini meraklandırdı. Ünlü sunucunun dünkü programa neden katılmadığı merak edilirken, Öztürk'ün koronavirüse yakalandığı ve bu nedenle ekranlardan uzak kaldığı ortaya çıkmıştı.

'Fulya ile Umudun Olsun' programının sunucusu Fulya Öztürk’ten üzücü haber geldi. 3 Aralık tarihinden bu yana programına ara vererek görevini Esra Ezmeci’ye devretti. Sosyal medya hesabı üzerinden yeni bir paylaşımda bulunan Öztürk, şu açıklamayı yazdı:

"Çok halsizim ama bugün daha iyiyim. Binlerde mesaj, yüzlerce telefon... Allah razı olsun gerçekten hepinizden çok duygulandım. Çok ağladım... Dua eden dillerinize kurban olurum."

KORONAVİRÜSE YAKALANDIĞINI PAYLAŞIMIYLA DUYURMUŞTU

Test sonucu pozitif çıkmasının ardından hemen hastaneye kaldırılan başarılı sunucu, konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda da bulunmuştu. Öztürk, "Canım yanıyor. Rabbime sığınıyorum" açıklamasını yazmıştı. Ünlü sunucu, 2020 yılında da koronavirüse yakalanmış ve ağır bir şekilde geçirmişti.

Fulya Öztürk, ayrıca Twitter hesabı üzerinden de hastalığını duyurmuştu:

Melek Baykal'dan Yeşim Dursun'a tebrik paylaşımı

İLİŞKİLİ HABER

Melek Baykal'dan Yeşim Dursun'a tebrik paylaşımı
Sibel Can kesenin ağzını açtı! Yeni klibinde taktığı kolyenin fiyatı dudak uçuklattı

İLİŞKİLİ HABER

Sibel Can kesenin ağzını açtı! Yeni klibinde taktığı kolyenin fiyatı dudak uçuklattı
Hülya Avşar'ın kızı Zehra golfe merak saldı! Eski halinden eser kalmadı

İLİŞKİLİ HABER

Hülya Avşar'ın kızı Zehra golfe merak saldı! Eski halinden eser kalmadı
Sanatçı Lina Nasif evinde cansız bulundu

İLİŞKİLİ HABER

Sanatçı Lina Nasif evinde cansız bulundu

BİR YORUM YAPIN 2

vatansever 2 yıl önce

gecmis olsunn allah yardimcin olsun guzel kiz

Toplam 4 beğeni

BALTACI 2 yıl önce

Fulya Öztürk hanım rabbime sarılıyorum diyorsunda çok güzel insanın yaradanı sarılması ammaa senin çalıştıgın kanal islam düşmanı bir kanal aşı üstünde fok tv bu Allah’a sıgınman Korana vürüs gecene kadarmı yoksamezara kadarmı Yaradana sığınanın hali Halis olursa Allah’ın Şafi ismi ile şifanı versin inşallah yok Halis deyişse sadece kendini ve milleti kandırırsın Allah CV her şeyi bilendir

Toplam 9 beğeni