Pınar Altuğ yine takipçisiyle polemik yaşadı

Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Meltem karakteri ile hafızalara kazınan oyuncu Pınar Altuğ, sosyal medyadaki takipçileri ile sık sık tartışma yaşıyor. Altuğ, geçmiş yıllara ait bir fotoğrafını paylaştı. Gelen yoruma ise sert bir şekilde cevap verdi.

1994 yılında Türkiye Güzeli seçilen 'Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ, 2008 yılında ise kendisi gibi oyuncu olan Yağmur Atacan ile hayatını birleştirmişti. Sosyal medyayı oldukça sık kullanan Pınar Altuğ, yıllar öncesine ait bir fotoğrafını, "Madem perşembe o zaman #tbt" notuyla Instagram hesabından paylaştı.

Bir takipçisi, "TBT'lerden vazgeç artık. Takıntılı oldun yaş aldıkça. Bugününü yaşa. Sen bugünün resimlerini sergile. Boş ver geçmişi. Evet güzeldin, gençtin ama bitti gitti. Şu anda çok güzelsin. Bugünü yaşa. TBT ile yeni kuşak ilgilenmez. Ee biz de zaten biliyoruz, salla" yorumunu yaptı.

Bunun üzerine 47 yaşındaki ünlü oyuncudan takipçisine yanıt gecikmedi. Altuğ, "Şöyle yapalım: Ben canım ne isterse koyayım, siz bakmayın? Salla!" ifadelerini kullandı.

Hande Yener'den polemik oluşturacak sözler!

İLİŞKİLİ HABER

Hande Yener'den polemik oluşturacak sözler!
Sosyetenin gözde ismi Yasemin Özilhan doğayla iç içe

İLİŞKİLİ HABER

Sosyetenin gözde ismi Yasemin Özilhan doğayla iç içe

BİR YORUM YAPIN 2

Bidost 2 yıl önce

ezikler,

hknslh 2 yıl önce

böyle birini takip ediyorsan böyle cevaplar hoşuna gidiyor demektir :)