Azra Akın'dan dolandırılma açıklaması: Hukuki yollara başvurduk

40 yaşına giren 2002 Miss Turkey güzeli Azra Akın başkanı olduğu 'Umudum Olur musun? Derneği'ne yardım amacıyla düzenlenen ödül törenindeki bağışların yerine ulaşmamasıyla ilgili konuştu.

Ünlü güzel Azra Akın, dün akşam eşi Atakan Koru ile birlikte Arnavutköy'deki bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akın, "Arkadaşlarımızla beraber bir kutlama yaptık, aslında doğum günlerimizi kutladık. Atakan'ın 30 Kasım benim de 8 Aralık. Eşim ile benim doğum günümü birleştirdik, sevdiğimiz dostlarımızla bir araya geldik." dedi.

"İYİ Kİ OLDU' DİYORUM"

40. yaşına bastığını ifade eden Azra Akın, basın mensuplarının, "Hayatınızda iyi ki mi çok yoksa keşke mi?" sorusuna, gülümseyerek "Hayat bir deneyim bir yolculuk... Önemli olan yaşadığımız şeylerden bir şeyler öğrenmek, öyle baktığım için hayata ne olduysa 'İyi ki oldu' diyorum." yanıtını verdi.

'ORTADAN KAYBOLDU' İDDİASI

2002 Dünya Güzeli Azra Akın, geçtiğimiz aylarda sunucusu olduğu bir ödül töreninin dolandırılma haberleriyle gündeme gelmişti. Akın'ın başkanı olduğu "Umudum Olur Musun? Derneği'ne bağış yapacağız" diyerek para toplayan yetkililerin ortadan kaybolduğu iddia edilmişti.

"HUKUKİ YOLLARA BAŞVURDUK"

Konuyla ilgili konuşan Akın, "Hukuki yollara başvurduk. Sonucunu bekliyoruz. Artık her işte daha dikkatli davranıyorum ve davranacağım. Daha fazla konuşmayalım bu konu hakkında." dedi.

Sakatlanan Doğa Rutkay'ın fizik tedavisi devam ediyor

İLİŞKİLİ HABER

Sakatlanan Doğa Rutkay'ın fizik tedavisi devam ediyor
Özge Özpirinçci'nin doğum sonrası ilk paylaşımı olay oldu! Kızının kordon kanını…

İLİŞKİLİ HABER

Özge Özpirinçci'nin doğum sonrası ilk paylaşımı olay oldu! Kızının kordon kanını…
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0