Özcan Deniz'e benzetilen Berdan Mardini isyan etti! 'Bu kadar olay olacağını bilmiyordum'

Sosyal medya hesabından yeni imajını paylaşan şarkıcı Berdan Mardini'nin son hali hayranları tarafından Özcan Deniz'e benzetilmişti. Ünlü isim konu hakkında "Özcan Deniz çok başarılı bir hemşehrim. İnsanlar birbirine benzeyebilir. Bu kadar olay olacağını bilmiyordum" şeklinde konuştu.

Bu yıl 5'incisi düzenlenen Uluslararası Altın Kalite Ödülleri geçtiğimiz akşam sahiplerini buldu. Tuğba Özay ve Şenol İpek'i sunuculuğunu üslendiği törende Berdan Mardini "Yılın Arabesk Fantezi Sanatçısı" ödülüne layık görüldü. "Arabesk seviyoruz. Türküler ve yeni şarkılar yapmaya devam edeceğiz." diyen Mardini, sosyal medya hesabından paylaştığı yeni imajı hakkında da açıklamalarda bulundu. 

"BU KADAR OLAY OLACAĞINI BİLMİYORDUM"

Özcan Deniz'e benzetilen ünlü isim, şu ifadeleri kullandı:

"Özcan ağabeyle konuştum. O da, "Spor yapıyordum beni aradılar. Hatta 'Yine ne yaptın?' diye korktum" diye espri yaptı. Aramızda samimi bir konuşma oldu. Kendisini takdir ediyorum. İlk çıktığımdan beri Özcan ağabeye benzetilme gibi durumum var. Ama hep kendi çizgimi ve kulvarımı seçtim. Ama Özcan Deniz çok başarılı bir hemşehrim. İnsanlar birbirine benzeyebilir. Niye o kadar uzadı anlamadım. Bu kadar olay olacağını bilmiyordum."

NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yeni imajını takipçilerinin beğenisine sunan şarkıcı Berdan Mardini, eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Takipçileri tarafından Özcan Deniz'e benzetilen ünlü türkücü gelen eleştirilere karşı sessizliğini bozdu.

"BEN BÖYLE İMAJ YAPMAM!"

"Popüler olduğum ilk yıllardan itibaren Özcan Deniz'e benziyorsun yorumları yapılıyor" diyen Mardini "Olabilir, insan insana benzeyebilir. O da benim hemşerim ve takdir ettiğim bir sanatçı. Hiçbir zaman benzetildiğim bir adamın taklidi olmak istemedim. Hep kendi yolumu kendim çizdim. Eleştiriye açığım ama hakarete dönmediği sürece. Artık saçlarımı boyatmayacağım. Ceket ve Imaj olayına gelince; ben böyle imaj zaten yapmam." şeklinde konuştu.

Ünlü isim sözlerini şöyle sürdürdü:

"Akşam sahneye çıkacaktım, üstümde bir şey yoktu ve ne giyeceğimi denemek için ceketi üstüme giydim. 'Atlet giymeden nasıl duruyor bir resim çekeyim' dedim. Hoşuma gidince de paylaşmak isterim. Yoksa böyle bir imaj mı olur? Çıplak ceketle mi dolaşacağız"

BERDAN MARDİNİ ÖZCAN DENİZ'E DÖNÜŞTÜ!

Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen Berdan Mardini, yenilediği imajıyla dikkatleri üzerine çekti. Geçtiğimiz mart ayında iki çocuğunun annesi Fatoş Yelliler ile olaylı bir şekilde boşanan Mardini, hayranlarını şaşırtan bir değişime imza attı.

Saçlarını gri-beyaza boyatan ünlü şarkıcı siyah ceketiyle çekildiği pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı. 43 yaşındaki ünlü isim, sosyal medyada büyük yankı uyandıran gönderisine "Bana yeni fotoğraflar lazım. Valla çekmem lazım ama ben 'bir deneme yapayım' dedim." ifadelerini kullandı.

Berdan Mardini'nin yeni imajını gören bazı sosyal medya kullanıcıları "Edis olmak isterken Özcan Deniz olmuşumdur, bir an Özcan Deniz sandım, Özcan Deniz'in 'Mardin' şubesi" şeklinde yorumlarda bulundu.

Müge Anlı'nın bir rakibi daha gitti! Ece Üner'in programı ekranlara veda ediyor

İLİŞKİLİ HABER

Müge Anlı'nın bir rakibi daha gitti! Ece Üner'in programı ekranlara veda ediyor
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Artist 2 yıl önce

Genclesmeye calisiyo :))