Serdar Ortaç'dan skandal açıklama: Chloe evime haciz koydurdu

Serdar Ortaç, Maslak'ta bir mekanda sahne aldıktan sonra magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı.

Serdar Ortaç, Maslak'ta bir mekanda sahne aldı. Kendisini dinlemeye gelenleri mest eden Ortaç, performansından sonra  basın mensuplarını kulisinde ağırlayarak hem yaşadığı maddi zorluklar, hem de eski eşi Chloe Loughnan hakkında bomba açıklamalarda bulundu. Eski eşi Chloe Loughnan'ın evine icara gönderdiğini ve bu duruma çok içerlediğini dile getirerek başladığı röportajında olay yaratacak açıklamalar yapan Ortaç, "2021 benim için berbat geçti, 2020 ve 2021 artık bitsin" şeklinde konuştu.

"Virüs tamamen hayatımızdan çıksın" diyen Ortaç, sözlerine şöyle devam etti:

Yeni yıla Kıbrıs'ta girecektik ama sanırım biraz fazla para istedik. Ücretimiz karşı tarafa biraz fazla geldi ve daha hesaplı bir gece yapmaya karar verdiler. Bizde bunun yerine Batum'a gideceğiz. 25 yıl önce Avustralya'da iki büyük konser vermiştim. O tarihten sonra ilk kez yeni yıla yurt dışında gireceğim.

Eski eşi Loughnan hakkında çarpıcı ifadeler kullanan popçu, "Gelişmeleri basından takip ediyorum. Geldi ama hiç görüşmedik. Eve hiç gelmedi. Diyaloğumuz yok. Evime haciz koydu daha ne diyeyim. O konuda da az bir yolumuz kaldı. Kapatıyoruz inşallah" dedi. 

EŞŞEK GİBİ ÇALIŞIYORUM

Söz konusu paylaşımlara oldukça içerlediği dikkatlerden kaçmayan şarkıcı, "Bana gelene kadar 50 bin kişi var. Serdar'ın borçları affedildi diyorlar. Hayır. Evim vardı ipotek ettirdim. Krediyi bu şekilde kullandım. Ahmet'e, Mehmet'e ne muamele yapılıyorsa bana da o yapıldı. Neymiş Serdar Ortaç'ın borçları silinmiş..." dedi ve şöyle devam etti... "Kim kimin borcunu siliyor bu devirde? 45 milyonluk eve ipotek koydu adamlar. Bir kere Serdar'ın nesi var ki affedilecek? Ne özelliği, ne ayrıcalığı var? Serdar kim ki? Siz ne iseniz ben de oyum. Borcum azaldı. Eşek gibi çalışıyorum."

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

fatih 2 yıl önce

Yiğit düştüğü yerden kalkar reis. Ha gayret inşallah