Camdaki Kız'ın Feridesi'nden skandal sözler! Selahattin Demirtaş için...

Camdaki Kız dizisinde cani anne rolünü oynayan Nur Sürer skandal sözlere imza attı. Sözleriyle Selahattin Demirtaş güzellemesi yapan oyuncu büyük tepki çekti.

Eskişehir Film Festivali'nin onur ödülü, oyunculuk kariyerine 'Bereketli Topraklar Üzerinde' filmi ile başlayan Nur Sürer'e verildi. 

Onur ödülünü almak için sahneye çıkan Sürer, 

"Öğrenciler her zaman benim için çok önemli oldu. Bu ödülü 2 Haziran'da, bu şehrin karanlık bir sokağında sinsi bir şekilde öldürülen Ali İsmail Korkmaz adına alıyorum." dedi.

Sürer'in bu açıklamasının ardından akıllara geçen sene yaptığı Selahattin Demirtaş güzellemesi tekrar gündeme geldi. 

Manipülasyonları ile bilinen YOL TV'de geçtiğimiz yıl konuşan Nur Sürer, terörden tutuklu Selahattin Demirtaş hakkında güzellemeler yapmıştı.

"DEMİRTAŞ BİR HEDİYE, BU ÜLKEDE KENDİMİ İYİ HİSSETMİYORUM"

Katıldığı bir programda Demirtaş'a methiyeler dizen Sürer'in açıklamaları akıllara duygunluk verecek cinstendi. Demirtaş'ın Türkiye'yi kucakladığını belirten Sürer, şunları söyledi:

"Demirtaş çok samimi, çok zeki, çok cana yakın bir insan. Benim annem CHP seçmeniydi 20 yıl. Ölmeden önce Demirtaş için 'Çok seviyorum ben bu çocuğu, çok beğeniyorum' diyordu. Yani sadece ben değil bir sürü insan bayılıyor. Demirtaş hediye gibi bir şeydi ama şimdi siyasi rehine, ne yaptı ki tutuklu? Öyle yazılar okuyorum ki aklım almıyor. Diyarbakır'daki olayları onun yaptırdığını, insanların ölümünden onun sorumlu olduğunu düşünenler var. Keşke demokratik bir ülkede yaşasaydık. Kendimi bu ülkede hiç rahat hissetmiyorum."

Mesut Özil'in saati servet değerinde! Kolundaki saat dudak uçuklattı

İLİŞKİLİ HABER

Mesut Özil'in saati servet değerinde! Kolundaki saat dudak uçuklattı
Camdaki Kız’ın Alp’i Tolga Çıklaçiftçi baba oldu

İLİŞKİLİ HABER

Camdaki Kız’ın Alp’i Tolga Çıklaçiftçi baba oldu

BİR YORUM YAPIN 0