Nefise Karatay'ın büyük acısı! Kuzeni vefat etti

Uzun süredir ekranlardan uzak olan 1997 Türkiye Güzeli Nefise Karatay'ın, kuzeni hayatını kaybetti.

2012 yılında iş insanı Yusuf Day ile dünyaevine giren, 2015'te kızı Maya'yı dünyaya getiren Nefise Karatay, mesleğini bırakmıştı. Maya'nın doğumundan sonra kariyerine ara veren ve tüm ilgisini ailesine yönelten eski manken ve sunucu, sosyal medya paylaşımlarıyla zaman zaman adından söz ettiriyor.

ACI HABERİ BÖYLE DUYURDU

Karatay'dan bu kez acı haber geldi. Ünlü isim, sosyal medya hesabı İnstagram üzerinden halasının oğlunu kaybettiğini duyurarak acı haberini takipçileri ile paylaştı. Nefise Karatay, kuzeninin fotoğrafına; “Çok üzgünüm. Yine çok erken bir kayıp yaşıyoruz ailemizde… Mekanın cennet olsun Oktay ağabeyciğim. Çok ani bir kayıp, şoktayız. Hala bilinen bir hastalığı da yoktu.” notunu düştü.

Cüneyt Özdemir Altın Kelebek'te son zamanların en popüler esprisini yaptı! Kırdı geçirdi

İLİŞKİLİ HABER

Cüneyt Özdemir Altın Kelebek'te son zamanların en popüler esprisini yaptı! Kırdı geçirdi
İbrahim Tatlıses Altın Kelebek'e damga vurdu!

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses Altın Kelebek'e damga vurdu!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0