Türkücü Alişan ve Demet Akalın yıllar sonra aynı sırada!

5 yıldır kanlı bıçaklı olan Demet Akalın ile Alişan barıştıktan sonra kendi okul sıralarına giderek eski günleri yad etti.

Bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Demet Akalın ile Alişan 2012 yılında kavga edip küsmüştü. Demet Akalın, Alişan’a “Çık git hayatımdan. Sakın bir daha bir yerde karşıma çıkma. Seni asla affetmem” demişti. 

AYNI LİSTEYE GELDİLER

Demet Akalın, yakın dostu Alişan ile yıllar önce mezun olduğu Barbaros Hayrettin Lisesi'ni ziyaret ederek seneler evvel oturduğu sıraya yeniden oturarak çekildiği bu karesini sosyal medya hesabından paylaştı.

Ajda Pekkan'ın yılbaşında alacağı ücret belli oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Ajda Pekkan'ın yılbaşında alacağı ücret belli oldu!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0