Gonca Vuslateri ve kuryeci davasında flaş gelişme! Kuryeci 'mağdurum' diyerek davacı oldu

Gonca Vuslateri sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı alışveriş sonrası yaşadıkları ile şoke oldu. Vuslateri ile kurye Barış D. kavgasında yeni gelişme yaşandı. Vuslateri’nin şikayetinin ardından kurye de oyuncudan şikayetçi oldu.

Kurye Barış D., Gonca Vuslateri'nin paylaşımının altına "Senin yüzünden epilepsi oldum. Ne zaman kargo bıraksam, yoksun" diye yazdı. Vuslateri, "İşte istismar" diye paylaşım yaptı, Barış D. ise "Beni ifşa edemezsin" diye mesaj yolladı. Ünlü oyuncu, kuryeden şikayetçi oldu.

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, bir internet sitesi üzerinden alışveriş yaptı. Kargo firmasında çalışan Barış D., 4 Aralık'ta Vuslateri'nin satın aldığı ürünleri adresine götürdü. İddialara göre; kargo çalışanı siparişleri Vuslateri'ye ulaştıramadı.

Kurye Barış D., Vuslateri'nin Instagram'ında yaptığı bir paylaşımın altına "Senin yüzünden epilepsi oldum. Ne zaman kargo bıraksam yoksun evde" diye yazdı.

Bu yorumun ekran görüntüsünü alan oyuncu, şunları yazdı:

"İşte bir istismar... Kimsiniz kardeşim siz?" diye yazarak o mesajın görüntüsünü paylaştı. Barış D., ise "Neden yanlış anlıyorsun? Hayranınım. Niye altında bir şey arıyorsun? Mahkemede görüşeceğiz. Beni ifşa edemezsin."

Mesajlarla rahatsız edildiğini ifade eden Vuslateri'nin menajerlik şirketinin resmi Instagram hesabından Barış D.'ye gerekli yasal sürecin başlatılacağı bildirildi. Barış D. ise yazılanlara cevaben "İnsan bir ünlüye hayran olamaz mı? Madem sizi muhatap alıyor. Siz de benim avukatımla muhatap olacaksınız" diye yazdı.

HUZUR BOZMA SUÇUNDAN İŞLEM BAŞLADI

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği'ne giden Gonca Vuslateri, Barış D.'den şikayetçi oldu. Önleyici tedbir kararı çıkarıldı.

Gözaltına alınan Barış D. Beyoğlu Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği'ne getirildi ve hakkında Kişilerin Huzur ve Sükununu Bozma gerekçesiyle işlem yapıldı.

KURYECİ DAVASINDA FLAŞ GELİŞME!

Hakkında 'Kişilerin huzur ve sükununu bozmak' gerekçesiyle işlem yapılan Barış D. kendisini savundu. Vuslateri'nin kendisini sosyal medya üzerinden ifşa ettiğini söyleyen Barış D. hedef gösterildiği için ünlü oyuncudan şikayetçi ve davacı oldu.

SABAH'a konuşan Barış D. şunları söyledi: "Anlamadan beni sapık yerine koyduğu ve linç ettirdiği için ben de kendisinden davacı oldum. Taciz etmek niyetinde olsaydım, telefon numarasından arardım ancak öyle bir amacım yoktu. Önceden hayranıydım. Bu mesajı attım, amacım sadece serzenişte bulunmaktı. Ben kendisine doğrudan mesaj attım. Bana mesaj atsaydı zaten hayranı olduğumu söyler, durumu izah eder ve gerekirse özür de dilerdim.

 

Pelin Öztekin Melis Sezen'i hedef aldı! Mikrofonu tutuyorum çünkü...

İLİŞKİLİ HABER

Pelin Öztekin Melis Sezen'i hedef aldı! Mikrofonu tutuyorum çünkü...
Hülya Avşar isyan bayrağını çekti! 'Burnumdan getirdiler'

İLİŞKİLİ HABER

Hülya Avşar isyan bayrağını çekti! 'Burnumdan getirdiler'
Yasak Elma'nın en popüler kadını Eda Ece'den radikal bir değişim kararı!

İLİŞKİLİ HABER

Yasak Elma'nın en popüler kadını Eda Ece'den radikal bir değişim kararı!

BİR YORUM YAPIN 2

Akif Armutçu 2 yıl önce

paran yoksa kimseye bir şey diyemezsin.

misafir66 2 yıl önce

simdir burada kadina siddet mi var? en ufak bir olayda kadina siddet oluyor, oh ne kolay! peki ya erkege sidded?

Toplam 5 beğeni