Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz koronavirüse yakalandı!

Son yılların en sevilen dizilerinden biri olan Yasak Elma'nın setinden üzücü bir haber geldi. Şevval Sam ve Eda Ece'nin başrolünde olduğu dizinin oyuncularından Biran Damla Yılmaz koronavirüse yakalandı.

5. sezonu ile ekranlara gelmeye devam eden ve büyük bir kesim tarafından takip edilen Yasak Elma dizisi her hafta izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Oldukça ilgi çekici olan dizinin 5 sezondur kitlesini kaybetmemesi oldukça başarılı olduğunu gösteriyor. Birçok oyuncunun ayrılarak yeni oyuncuların katıldığı dizide Şevval Sam ve Eda Ece'nin başından beri yer alması; dizinin devam etmesinde büyük bir etken. Dizinin son sezonunda dahil olan Berk Oktay ve Biran Damla Yılmaz da diziye farklı bir hava katmış durumda.

Her Pazartesi seyirci karşısına çıkan dizinin son günlerde sete kısmi bir ara verdiği öğrenildi. Dizi setinde yaşanan koronavirüs paniği, dizi hayranlarını korkuttu. Dizinin Kumru’su Biran Damla Yılmaz’ın ateşinin yükselmesi ve kendisini kötü hissetmesi üzerine oyuncunun koronavirüs testi yaptırdığı öğrenildi. Genç oyuncunun test sonucu pozitif çıktı.

Sette yaşanan panik havası üzerine tüm ekibe test yapıldı. Başka kimse pozitif çıkmayınca rahat bir nefes alındı. 

Biran Damla Yılmaz’ın neredeyse tüm sahneleri çekildiği için de karantina süreci çekimlere yansımadı. Güzel oyuncunun sağlığına kavuştuğu öğrenildi.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN BİLGİ VERDİ

Yılmaz sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Kimseyle görüşmediğini ve karantinayı evde geçirdiğini belirten Biran Damla Yılmaz, e halini de paylaştı. Açıklamasına da "Bu arada tabii ki karantinadayım, kimseyi riske atmıyorum" yazdı. 

Annesinin kendisine yaptığı tatlıyı da "Canım annem" yazarak paylaşan Yılmaz, fotoğrafta gözüken oyun konsolundan anlaşıldığı üzere, karantinayı oyun oynayarak geçiriyor.

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'nin takipçileri ile paylaştığı o detay şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece'nin takipçileri ile paylaştığı o detay şaşırttı!
Hadise geçmişin tüm izlerini sildirdi! Ünlü şarkıcı Kaan Yıldırım defterini kapattı

İLİŞKİLİ HABER

Hadise geçmişin tüm izlerini sildirdi! Ünlü şarkıcı Kaan Yıldırım defterini kapattı

BİR YORUM YAPIN 0