Tuba Büyüküstün'ün heykeli yapılacak

Balmumu heykel müzesi İstanbul için Tuba Büyüküstün'ün heykeli yapılıyor. Heykel 2022 yılında sevenlerinin beğenisine sunulacak.

Dünyaca ünlü balmumu heykel müzesi Madame Tussauds İstanbul'a yeni bir isim katılıyor. Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün'ün heykeli yapılıyor.

Güzel oyuncunun balmumu figürü için hazırlıklara başlandı. Büyüküstün'ün 360 derece açıyla yüzün üzerinde fotoğrafı çekilerek vücut taraması yapıldı ve yüz ve beden ölçüleri alındı. Heykele oyuncunun onayı ile ilerlenecek. Yapımı 8 ay sürecek olan heykel 2022 yılında sevenlerinin beğenisine sunulacak.

Hadise geçmişin tüm izlerini sildirdi! Ünlü şarkıcı Kaan Yıldırım defterini kapattı

İLİŞKİLİ HABER

Hadise geçmişin tüm izlerini sildirdi! Ünlü şarkıcı Kaan Yıldırım defterini kapattı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0