İvana Sert Özcan Deniz'i hedef aldı! 'Evlilikte maddi çıkar olmamalı'

Ünlü modacı İvana Sert, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sert, Özcan Deniz'in evlilik hakkında "Kadınlar erkeklerden para koparmak için boşanıyor" şeklindeki açıklamalarına ateş püskürdü.

Feyza Aktan'la olaylı bir şekilde boşanma süreci yaşayan Özcan Deniz'in geçtiğimiz günlerde "Kadınlar erkeklerden para koparmak için boşanıyor" ifadeleri sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen ünlü modacı İvana Sert, Deniz'in evlilik hakkında söylediklerine yanıt verdi. 

Kimsenin boşanmak için evlenmediğini dile getiren İvana Sert, "Bu açıklama ve bakış açısı çok yanlış. Muhakkak sevgi olması gerekir. İnsanlar mutlu olmak için evleniyor, boşanmak için değil. Evlilikte, maddi bir çıkar olmaması gerekir" şeklinde konuştu. 

Sert, gazetecilerin yönelttiği  "Siz evlendiğinizde evlilik sözleşmesi yapar mısınız?" sorusuna ise "Bizde her şey açık, önemli olan aşk" dedi. 

Dilan Çiçek Deniz'in başına gelen talihsiz kaza! Resmen omzu çıktı

İLİŞKİLİ HABER

Dilan Çiçek Deniz'in başına gelen talihsiz kaza! Resmen omzu çıktı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

nail 2 yıl önce

Peki sen çok fakir bir insanla evlenirmiydin ivana