Prens Harry'den şaşırtan açıklama! 'Eğer işinizden keyif almıyorsanız bırakın'

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin olaylı ismi Prens Harry, keyif alınan bir işte çalışmanın önemli olduğunu ve pandemi dönemindeki işten ayrılmaların hepsinin kötü olmadığını söyledi.

Sussex Dükü Prens Harry, geçtiğimiz günlerde "Fast Company" adlı bir dergiye röportaj verdi. Samimi açıklamalarda bulunan Prens, pandemi dönemindeki işten ayrılmalara dikkat çekerek şaşırtan ifadeler kullandı.

Kraliyet Ailesi'ndeki görevlerinden ayrılan Prens Harry, akıl sağlığına odaklanan BetterUp isimli startup'ta şu ifadeleri kullandı:

"Aslında bu öz farkındalıkla gelen değişim ihtiyacının bir göstergesi. Dünyanın dört bir yanındaki pek çok kişi kendilerine neşe getirmeyen işlerde sıkışıp kaldı ve şimdi akıl sağlıklarını ve mutluluklarını ilk sıraya koyuyorlar. Bu kutlanacak bir şey" 

İşten ayrılmaların kültürel değişime ilham verdiğini söyleyen Prens Harry, "Görünürde bu son birkaç yıl tüm bu sorunları ön plana çıkarmış gibi dursa da gerçek şu ki bu mücadeleler ve sorunlar bir süredir demleniyor. Akıl sağlığı uyanışının henüz başındayız" şeklinde konuştu.

Prens Harry'nin söyledikleri sosyal medyanın gündemine oturdu.

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

slmn 2 yıl önce

Tabi arkan sağlam keyif almıyorsan bırak.Biz keyif almasak da aç kalmamak için devam ediyoruz.