Dünyaca ünlü Boşnak oyuncu Reşat Strik'in Hollywood açıklaması beğeni topladı!

Ailenin yeni üyesi programıyla tanınan Reşat Strik, geçtiğimiz gün Serdar Tuncer'in kurduğu My Mecra Youtube kanalında Orhan Karaağaç'ın programına katıldı. Dünyaca tanınan oyuncunun Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki açıklamaları sosyal medyada gündem oldu. Bunun yanı sıra oyunculuğu zirvede bırakan Strik'in açıklaması beğeni topladı.

Orhan Karaağaç'ın, Serdar Tuncer'in Youtube'de açtığı My Mecra Kanalında hazırlayıp sunduğu "Son 33" programına bu hafta Boşnak kökenli Avusturalyalı Reşat Strik konuk oldu. Strik, son günlerde dolar üzerinden Başkan Erdoğan'a karşı yapılan çirkin yüzünü şu sözlerle ifade etti:

"Kaç tane ülkeler gezdim. Tüm insanlar Erdoğan'ı sevdiğini söylüyor. Anlıyorum dolar yüksek, domates yüksek ama açık açık görüyoruz Türkiye'yi batırmak istiyorlar." 

"ERDOĞAN'I BİZ ALIRIZ"

Daha sonra konuşmasına devam eden Strik, sunduğu program sayesinde neredeyse hemen hemen her kültürü her toplumu yakından gördüğünü belirtti. Türkiye'yi daha iyi anlamanın en iyi yolu da düğer ülkeleri görmek olduğunun altını çizdi. Strik Türkiye'nin yaşam şartlarının 20 yıl içinde inanılmaz bir değişim yaşadığını açıkladı. 

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hemen hemen her ülkeye yardım eli uzattığını söyleyen ünlü oyuncu ve sunucu "Türkiye, en iyi Müslüman ülke. Biz de Müslümanız. Erdoğan'ı siz istemiyorsanız biz alırız" şeklinde konuştu. 

Hollywood'da çok iyi bir çıkış  yapan Strik, neden zirvede bıraktığını ise "Ben Hollywood yıldızı olmak istemiyorum, cennette yıldız olacağım" sözleriyle açıkladı.

MasterChef'te Mehmet Yalçınkaya ve Dilara Başaran'ın bağı şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef'te Mehmet Yalçınkaya ve Dilara Başaran'ın bağı şaşırttı!
Hakan Ural kızı Melisa Ural'ın desteğini unutmadı!

İLİŞKİLİ HABER

Hakan Ural kızı Melisa Ural'ın desteğini unutmadı!

BİR YORUM YAPIN 1

ali 1 yıl önce

Adam gibi adamsın maşallah