Hakan Ural fırsatçılara ateş püskürdü:  'Hasta yatağımda beni mezara soktunuz'

Ünlü sunucu Hakan Ural, "Neler Oluyor Hayata" adlı programda sağlık çalışanları hakkında verdiği örnek sebebiyle eleştirilmişti. Ünlü isim sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunarak "Nefretiniz o kadar büyük ve acımasız ki hasta yatağımda bile tedavi görürken beni mezara soktunuz." dedi.

Koronavirüs'e yakalanmasının ardından zor günler geçiren Hakan Ural, sağlık durumunun iyileşmesiyle Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşan "Neler Oluyor Hayatta" programına geri döndü. Kocaeli Devlet Hastanesi'nde gerçekleşen olayları yorumlayan Ural'ın kullandığı ifadeler sosyal medyada yankı uyandırdı.

Sağlık çalışanlarının eylem yapması sebebiyle hastaların tedavisiyle ilgilenmemesini eleştiren Ural, programdaki partneri Nur Tuğba Algül'ün çocuğu Arden Namlı üzerinden bir örnekte bulunarak "İki dakika delikanlı olalım. Sen olsaydın gözünü çıkarırsın." demesinin üzerine Algül de "Yaparım" dedi.

"HASTA YATAĞIMDA BENİ MEZARA SOKTUNUZ"

Hakan Ural'ın samimi açıklamaları sosyal medyada bazı kesimler tarafından çarpıtıldı ve tepkiyle karşılandı. Gelen eleştirilere kayıtsız kalmayan ünlü sunucu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Bu saldırılar bitmeyecek gayet iyi biliyorum ! her söylemimden cımbızla çekip çarpıtıp en iyi yaptıkları şey olan kışkırtma ve sosyal medya üzerinden ALGI yaratma olanlar yine iş başında ! Ben bu dünyada şu yaşımda 40 yıldır yanlışım doğrumla göz önünde bilinen biri olarak ASLA hiçbir kurum veya kişiye bilerek isteyerek sülç ü lisan etmem tanıyan herkes bilir tanımayan sorar öğrenir! sağlıkçılarımızla ilgili söylem ve görüşlerim bu kadar ortadayken ve biliniyorken bu konuda bile sosyal medyada ALGI yaratmaya çalışıyosunuz ! yazıklar olsun... Bugün acil hastası olan birine kendi tasarrufundan grev yapıyorum diye bakmayan "1" sağlıkçıyı empati yaparak eleştirdim evet her kurumda yanlış yani 1 kişiyi kişisel eleştirmemi ! o kişi senin evladın veya anan baban olabilir ve müdahale edilmezse ölebilir dedim... görüşüm bu ama teşbihlerimdem dolayı bir sağlıkçımızı dahi üzüp kırdıysam ÖZÜR DİLERİM tabii ki benim beni linç etmeye ettirmeye çalışanlar gibi EGOM KİBİRİM yok ben halkımı milletimi kemiksiz seven biriyim... Siz şeytani planlarınıza devam edin . Beni her an her saniye hedef göstermeye insanları gaza getirip kışkırtmaya ayırdığınız zaman ve çabayı başka bir işe ayırsanız ALİM olurdunuz ! Nefretiniz o kadar büyük ve acımasız ki hasta yatağımda bile tedavi görürken beni mezara soktunuz ."

Sibel Can kesenin ağzını açtı! Yeni klibinde taktığı kolyenin fiyatı dudak uçuklattı

İLİŞKİLİ HABER

Sibel Can kesenin ağzını açtı! Yeni klibinde taktığı kolyenin fiyatı dudak uçuklattı
Gökçe Bahadır'ın reklam kazancı dudak uçuklattı!

İLİŞKİLİ HABER

Gökçe Bahadır'ın reklam kazancı dudak uçuklattı!
Gökhan Alkan'a hediye yağdı! Dünyanın dört bir yanından...

İLİŞKİLİ HABER

Gökhan Alkan'a hediye yağdı! Dünyanın dört bir yanından...
Tuğba Ekinci ve Nihat Doğan arasındaki "Terör örgütü yandaşlığı" tartışması alevlendi!

İLİŞKİLİ HABER

Tuğba Ekinci ve Nihat Doğan arasındaki "Terör örgütü yandaşlığı" tartışması alevlendi!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Kara Murat 2 yıl önce

acil servislerde grev yoktu zaten.niye böyle konuştu ki?

Mehmet 2 yıl önce

10 Numara mert adam. Helal olsun.