Ünlü oyuncu Erdinç Gülener'in 'Şiddet' iddiası davasında şoke eden gelişme!

Geçtiğimiz ay Eda Pera Küçük, oyuncu Erdinç Gülener hakkında kendisine şiddet uyguladığına dair dava açmıştı. Gülener ise bu davaya itiraz etti. Ancak savcılıktan geri dönen dosya sonucu mahkemede alınan karar geçerli sayıldı. Erdinç Gülener'in mahkemesinde sonuç kesinleşti.

Hem fiziksel hem de psikolojik şiddete maruz kaldığını iddia eden Eda Pera Küçük, soluğu mahkeme de almıştı. 2 yıla kadar hapsinin istendiği davada mahkeme, ünlü oyuncu Erdinç Gülener'i bin 120 lira adli para cezasına çarptırdı. 

erdinç gülener

erdinç gülener

PARA CEZASINA EK HAPİS CEZASI EKLENDİ!

Gülener’in cezaya itiraz etmesi sonucu yeniden görülen davanın 2. celsesinde savcılık oyuncunun cezalandırılmasını talep ederken mahkeme, sanık Gülener’in ikinci kez bin 120 lira adli para cezasıyla cezalandırılmasına karar verdi. 8 ay birliktelik yaşadığı sunucu Eda Pera Küçük'le iddiaya göre aralarında çıkan şiddetli tartışmada hakaretler yağdırarak şiddet uygulamıştı.

sunucu ve ünlü oyuncu

sunucu ve ünlü oyuncu

Olayın ardından sunucu Küçük, soluğu savcılıkta alarak Gülener hakkında verdiği dilekçe de kendine hakim olamadığı zamanlarda, "Sinir hastasıyım, kızarsam kötü şeyler yaparım" bile dediğini ifade etti. Mahkeme oyuncunun para cezasına karar verdi. Devam eden dava da şoke eden bir gelişme daha yaşandı. Gülener, hakkında mahkemede 2 yıla kadar hapis cezası istedi. 

Trafik kazasında ölen Kerim Tekin'in ölümüyle ilgili şok gerçek yıllar sonra ortaya çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Trafik kazasında ölen Kerim Tekin'in ölümüyle ilgili şok gerçek yıllar sonra ortaya çıktı!

BİR YORUM YAPIN 0