Evlenme teklifi alan Dilan Çiçek Deniz'i düğün telaşı sardı! "Gelinlik provası yapacağım"

Dilan Çiçek Deniz, İzlandalı yönetmen Thor Saevarsson'dan Boğaz Köprüsü'nde sürpriz bir evlilik teklifi aldı. Saevarsson ile hayatını birleştirme kararı alan ünlü oyuncu, "Evet" cevabını verdi. Ünlü oyuncu, "Bugün sonunda planladık. Birkaç ay içerisinde gelinlik provası yapacağım. Çok heyecanlıyım" ifadelerini kullandı

Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, 'Tatlı Küçük Yalancılar', 'Bodrum Masalı' ve 'Çukur' gibi başarılı dizilerde yer alarak geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Deniz, geçtiğimiz yıl yeni tanıştığı İzlandalı yönetmen Thor Saevarsson'dan sürpriz bir evlilik teklifi aldı. Ünlü oyuncu, sevgilisine Boğaz Köprüsü'nde "Evet" yanıtını verdi.

Teklifi sonrası Arnavutköy'deki bir mekanda kutlama yemeği gerçekleştiren çift, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Evlilik teklifini anlatan Dilan Çiçek Deniz, şunları söyledi:

"Çok hazırlıksız yakalandım. Çok mutluyum, hala şoktayım. Köprü üstünde evlilik teklifi yapmasının nedeni; benim Asya'da, onun Avrupa'da olması. Onun için böyle bir sürpriz yapmış."

"GELİNLİK PROVASI YAPACAĞIM"

Yönetmen sevgilisi Thor Saevarsson'a 2 ay önce Boğaz Köprüsü'nde "Evet" yanıtını veren Deniz, "Düğün ne zaman olacak?" sorusuna ise, "Bugün sonunda birkaç planlama yaptık. Birkaç ay içerisinde ama iş duruma da bağlı birkaç gelinlik provası yapacağım. Çok heyecanlıyım." yanıtını verdi.

dilan çiçek gelinlik provası

dilan çiçek gelinlik provası

"UMARIM DAHA EŞİT BİR DÜNYADA YAŞARIZ"

Ünlü isim, basın mensuplarının, "Erkek oyuncular, kadın oyunculardan fazla ücret alıyor. Bu konuda ne düşüyorsunuz?" sorusuna ise şu yanıtı verdi:

Bu sadece bizim sektörde değil, dünyanın her yerinde olan bir şey. O yüzden bir şekilde kırarız. Bir yerde bir makale okudum; kadın ve erkeğin eşit olması için 150 yıl geçmesi gerektiğini okumuştum. Umarım o kadar beklememize gerek kalmaz. Dediğim gibi; bu bize özel değil, bu dünyanın her sektöründe... Umarım daha eşit bir dünyada yaşarız.

İzzet Yıldızhan’dan duygulandıran paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

İzzet Yıldızhan’dan duygulandıran paylaşım!

BİR YORUM YAPIN 1

AHMET 1 yıl önce

Bilmiyorum Müslüman mısın? Müslüman isen, gayr-ı Müslim bir adamla evlenemezsin. Kaldı ki İzlanda çok soğuk bir ülke, pişman olursun.

Toplam 1 beğeni