Buse Narcı'dan Özcan Deniz'e destek! 'Özcan bana asla şiddet uygulamadı'

2017 yılında Özcan Deniz ile yollarını ayıran Buse Narcı, geçtiğimiz akşam katıldığı bir film galasında Deniz hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Narcı, "Ben hiç bir zaman Özcan Deniz'den şiddet görmedim. Aksine daha önce beraber olduğum erkek arkadaşlarımdan daha iyi davrandı." dedi.

Önceki akşam Mecidiyeköy'de düzenlenen "Bayram Şekeri" filminin galasına katılan Buse Narcı, son dönemlerde boşandığı eşi Feyza Aktan'a şiddet uyguladığı iddialarıyla gündeme gelen Özcan Deniz hakkında sessizliğini bozdu.

"ASLA İNANMADIM!"

Magazin dünyasını sallayan olay sonrasında Özcan Deniz hakkında konuşan Narcı, şu ifadeleri kullandı:

"Ben hiç bir zaman Özcan Deniz'den şiddet görmedim. Aksine daha önce beraber olduğum erkek arkadaşlarımdan daha iyi davrandı. Hiçbir zaman sesinin yükseldiğini, bağırdığını, sinirlendiğini asla görmedim. Bırakın beni, arkadaşlarına dahi yüksek sesle bağırarak seslenmeyen bir insandı. Onu haberlerde görünce kısa bir süre kendime gelemedim. 'Bunu yapan Özcan mı?' dedim. Asla inanmadım. Özcan bana asla şiddet uygulamadı. Aksine uysal ve mülayimdi. Böyle bir davranışta bulunduğuna hiç inanmadım. İnanmam da çünkü benim yaşadığım Özcan muhteşem bir insan"

10 yıllık muhabirlik hayatını bıraktı! Hayalindeki işi kurdu...

İLİŞKİLİ HABER

10 yıllık muhabirlik hayatını bıraktı! Hayalindeki işi kurdu...
Gökhan Tepe 2 yaşına basan oğlunun doğum gününü kutladı

İLİŞKİLİ HABER

Gökhan Tepe 2 yaşına basan oğlunun doğum gününü kutladı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0