MasterChef'te elenen isim ifşa mı oldu? Yarışma hakkında şoke eden iddia

Ekranların sevilen yemek yarışması programı olan MasterChef ile ilgili her hafta ilginç iddialar ortaya atılıyor. Her hafta eleme potasında bulunan yarışmacıların sosyal medya hesapları üzerinden inceleme yapan, yarışmanın sıkı takipçileri, kimin elendiğini de büyük oranda anlayabiliyor. Son elenen kişi iddiası seyirciyi oldukça şaşırttı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Tv8 kanalında, her hafta 4 gün boyunca ekranlara gelen yemek yarışması programı MasterChef, izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Yarışmada son 9 yarışmacıya kalınmışken, heyecan iyice doruklarda yaşanıyor. Böylece de seyirci her hafta kimin elendiğini oldukça merak ediyor.

Yarışmacı sayısı iyice azalınca, MasterChef Türkiye'nin bazı kurallarında güncellemeler yapıldı. Yarışmada artık eleme potasına 6 kişi değil, 3 kişi gidiyor. Bu üç kişi iki yemek yaparak puanlama ile değerlendiriliyor. Bu eleme yönteminin ilk kez uygulanacağı haftada kimin elendiği de oldukça merak konusu oldu. 

Bazı sıkı takipçiler, yarışmadan kimin elendiğini bölüm yayınlanmadan önce tahmin edebiliyor. Eleme potasında olan Eren, Görkem ve Mert'ten kimin eleneceği büyük merak konusu iken, ortaya atılan iddia seyirciyi şaşırttı.

İddialara göre; yarışmaya bu hafta veda eden isim, yedeklerden en son gelen yarışmacı Görkem olacak.

Gökhan Güney'in acı kaybı! Aldığı haberle yıkıldı

İLİŞKİLİ HABER

Gökhan Güney'in acı kaybı! Aldığı haberle yıkıldı
MasterChef'te kim elendi? 12 Aralık MasterChef elenen isim

İLİŞKİLİ HABER

MasterChef'te kim elendi? 12 Aralık MasterChef elenen isim

BİR YORUM YAPIN 0