Merve Çağıran'ın mini bavul şeklinde beslenme çantası dikkat çekti

Nişantaşı'nda objektiflere yakalanan ünlü oyuncu Merve Çağıran, elinde küçük bir bavulla görüldü. Diyette olduğunu söyleyen oyuncu, yiyeceklerini yanında çantasıyla taşıdığını ifade etti.

'Tatlı Küçük Yalanılar', 'Aşk Laftan Anlamaz' ve 'Çarpışma' gibi dizilerde rol alan ünlü oyuncu Merve Çağıran; şu sıralar 'Kalp Yarası' dizisiyle seyirci ile buluşuyor. Hayran kitlesi her geçen gün artan ünlü oyuncu son dönemde aldığı kilolarla da dikkat çekiyor.

Önceki gün City’s Nişantaşı’ndan çıkarken objektife takıldı. Elinde küçük boy bavulla görüntülenen Çağıran, muhabirlerin sorusu üzerine “Bu bavulu taşımam gerekiyor çünkü içinde kullanmam gereken gıda ürünleri var. Yanımda taşımak zorundayım. Rejim yapıyorum. Daha çok vücut temizliğiyle alakalı bir durum. Yanlış anlaşılmasın, bir hastalığım yok ve sadece dikkat etmem gerekiyor” dedi.

"ANTAKYA YEMEKLERİ KİLO ALDIRDI"

'Kalp Yarası' dizisinin çekimleri için bir süredir Antakya'da yaşayan ünlü oyuncu, birkaç günlüğüne geldiği İstanbul’u çok özlediğini söyledi. Antakya’nın lezzetli yemekleri yüzünden kilo aldığını sözlerine ekleyen Çağıran, şunları ifade etti:

“Dizi çekimi için uzun süredir Antakya’dayım. Antakya yemeklerini görünce dayanamıyordum ama şimdi dayanıyorum. Beş kilo aldım. Üç kilo verdim, kaldı iki kilo. Onu da bu bavulumdaki beslenme ürünleriyle vereceğim.”

Sanatçı Lina Nasif evinde cansız bulundu

İLİŞKİLİ HABER

Sanatçı Lina Nasif evinde cansız bulundu

BİR YORUM YAPIN 0