Ferhat Güzel'in arkadaşı Nur Aksoy'u darp davasında şok gelişme! Çift karşılıklı yargılanacak

Ferhat Güzel, eğlenmek için gittiği mekanda kız arkadaşıyla tartışma yaşadığını ve kız arkadaşının kendisine bıçakla saldırdığını iddia ederek karakola sığınmıştı. Türkücü Ferhat Güzel ve kız arkadaşı Nurten Aksoy arasında yaşanan darp olayı üzerine açılan davada hakim karşısına çıktılar. Ünlü çift karşılıklı yargılanacak.

Ünlü şarkıcı Ferhat Güzel, kız arkadaşı Nur Aksoy tarafından bıçaklı saldırıya uğradığını ileri sürerek şikayetçi olmuştu. Güzel ve kız arkadaşı Nurten Aksoy arasında yaşanan darp olayı üzerine açılan davada hakim karşısına çıktılar. 

ÜNLÜ ÇİFT KARŞILIKLI YARGILANACAK!

Yürütülen soruşturmada Serhat Güzel ile ilgili, Basit Yaralama, Hakaret' suçlarından dava açılırken, kız arkadaşı Nurten Aksoy hakkında, 'Basit Yaralama, Tehdit, Mala Zarar Verme' suçlarından dava açıldı.

Aksoy, sevgilisinin telefonunu yere atarak zarar verdiği belirtilen iddianamede, Nurten'in silahla yaralandığına ve Ferhat'a yönelik tehdit eyleminin silahla gerçekleştiğine dair emarelerin mevcut olmadığı kaydedildi. Dava, Asliye Ceza Mahkemesinde görülecek.

DAVA ERTELENMİŞTİ

Olayı anlatan Ferhat Güzel ''Bana icra takibi başlatan Nurten, kredi kartımın bloke olduğunu görünce rengi soldu. Olay günü Nurten birden tekme atarak içeri girdi ve bana vurdu. Sonra yere düşen telefonumu alarak parçaladı evden çıktıktan sonra manavın oraya gittiğimde elindeki bir poşetle yüzüme doğru vurdu ben bana bir erkek vurdu zannettim'' diyerek mağdur olduğunu ifade etti.

İstanbul 45.Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk duruşmada tutuksuz müşteki sanık Ferhat Güzel avukatıyla birlikte hazır bulunurken, tutuksuz müşteki sanık Nurten Aksoy ise avukatı olmadan duruşmaya katıldı.

nur aksoy

nur aksoy

"BIÇAK HAKKINDA HALÜSİNASYON GÖRÜYORDU'

Diğer müşteki sanık Nurten Aksoy ise mahkemede, Güzel'in söylediği her şeyin yalan olduğunu belirterek, 'Yalan söylüyor, size burada ben yaptım demez. Biz kendisiyle 4 yıldır aynı evi paylaştık. Kendisine artık bu ilişki nereye gittiğini, ya aile kurmamızı ya da ayrılmamızı söyledim. Daha önce kendisini 2 kez icraya vermiştim. Sonrasında anlaşmıştık. Bana neden icraya veriyorsun ben istesen verirdim parayı dedi. Bana sürekli yanlış yaptığını görünce icra evraklarını geri çekmedim. Mekandan çıkarak birlikte yürüdük. Ben taksiye binmek istedim, taksiyle daha önce yaşadığımız eve gittik ve eşyalarımı verirken bana 'icraları geri çek ilişkimize devam edelim' dedi. Ben kabul etmeyince yüksek sesle konuşurken tartışma başladı. Kolumu kapı arasına soktu, ısırdı. Bacağıma da yerdeki çıtayla vurdu. Aşağı indim ve arkamdan gelerek kollarımdan tutarak tekrar eve çıkardı. Elimde bıçak da yoktu, evdeki hiçbir şeyine de zarar vermedim. Bıçak hakkında halüsinasyon görüyordu. Ben kendisini tehdit etmedim, mala zarar verme suçunu da işlemedim' ifadelerini kullandı.

Alınan beyanların ardından mahkeme, eksik hususların giderilmesi için duruşmayı erteledi.

"ADAMI MEŞHUR EDİYORUM"

Duruşmanın ardından Ferhat Güzel bir açıklama yapmak istemezken, Nurten Aksoy ise "Şimdi bu yaptığım şeylerden de yine prim yapacak, bir iş kapısı, bir ekmek kapısı çıkar diye bir şeyler yapacak. Şimdi bununla alakalı o kadar çok yalan konuştu ki içeride ve kabul etmiyor. Benim sevgilimi meşhur yapıyoruz, adamı meşhur ediyorum. Biraz iş kapısı açılacak ona' ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

İddiaya göre Güzel, 27 Ağustos günü Nur Aksoy'la buluştu. Taksim'deki bir mekanda eğlenen ikili, bir süre sonra aralarındaki para ilişkisi nedeniyle şikayetçi oldukları bir dava nedeniyle tartışmaya başlamış ve bir süre sonra mekandan ayrılan ikili, Güzel'in Şişli'deki evinde de tartışmaya devam etmişti.

"SENİN KARNINI DEŞECEĞİM"

İddiaya göre; kısa sürede arbedeye dönüşen tartışmada Nur Aksoy, mutfaktan aldığı bıçakla Güzel'e saldırdı. "Senin karnını deşeceğim" sözleriyle bıçağı savuran Aksoy, kız arkadaşının eline geçirdiği telefonu duvara fırlattı.

FERHAT GÜZEL POLİSE SIĞINDI

Kafasına aldığı darbe sonrası kız arkadaşını evden çıkartmaya çalışan Güzel, başarılı olamayınca evden kaçtı. İkilinin yüksek sesli kavgası devam ederken, yoldaki polisleri fark eden ünlü şarkıcı polislere sığındı.

KIZ ARKADAŞIM BIÇAKLA SALDIRDI!

İkili karakola götürüldü. Sabah'ta yer alan habere göre, Nur Aksoy, Taksim'deki mekandan çıktıktan sonra kız arkadaşının kendisini darp ettiğini, zorla eve götürdüğünü, burada tekme ve yumruklarla darp edilmeye devam ettiğini anlattı. Güzel ise bıçakla saldırıya maruz kaldığını söyledi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Eski futbolcu Özer Hurmacı'nın eşi Mihriban Hurmacı'dan şaşırtan açıklamalar

Serkan Kuru ve Gökcan Gökmen boşandı! Gönül Dağı'nın doktor Kenan'ı Serkan Kuru kimdir?

İLİŞKİLİ HABER

Serkan Kuru ve Gökcan Gökmen boşandı! Gönül Dağı'nın doktor Kenan'ı Serkan Kuru kimdir?
Mine Tugay'dan yalnızlık açıklaması: "Ben yalnız değilim"

İLİŞKİLİ HABER

Mine Tugay'dan yalnızlık açıklaması: "Ben yalnız değilim"
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Son Kral 1 yıl önce

Ulan bu kırolar varya hepsi dayaklık. Bir çoğu sonradan görme. Problemli kişiler.

Toplam 2 beğeni

Halil 2 yıl önce

Unlumu ? Birakin su isleri Allah askina ,vatan haini deseniz tamam derim ama unlu munlu degil

Toplam 3 beğeni

Erol 2 yıl önce

Bu kişi ünlüyse ben neden tanımıyorum?

Toplam 2 beğeni