Nejat İşler'den tepki çeken hareket! Alkolün dozunu fazla kaçırınca küfürler savurdu

Geçtiğimiz yıllarda ağır sağlık sorunları yaşayan ve ölümden dönen Nejat İşler, önceki gün Asmalımescit'te görüntülendi. Rıza Kocaoğlu ile çıktığı gecede alkolün dozunu kaçıran İşler, çıkışta kendisini görüntüleyen muhabirlere önce küfür ve hakaretler savurdu..

Uzun zamandır İstanbul gece hayatında görünmeyen oyuncu Nejat İşler, önceki akşam Asmalımescit'de Rıza Kocaoğlu ve yönetmen Uluç Bayraktar ile görüntülendi. 

Gecenin ilerleyen saatlerinde alkolü fazla kaçıran Nejat İşler, mekan kapısında kendisini görüntüleyen muhabirlere ağza alınmayacak küfürler etti. Mekan kapısında duran müşteriler, muhabirleri teskin ederek, "Arkadaşlar aldırmayın tanımıyor musunuz hiç değişmemiş her zamanki Nejat İşler siz takılmayın" diyerek araya girdiler.

Alkol ve sigara yasağı olan İşler, ortalığı birbirine kattı.

Peşlerinden takip eden muhabirler Nejat İşler'e; "Fotoğrafınızı çeken muhabir arkadaşımıza ağza alınmayacak şekilde küfür ettiniz, size yakışmadı" sözlerine, "İspat edin mahkemeye gidin" karşılık veren İşler, bindiği taksinin camını açarak görüntü alan muhabirlere orta parmak yaparak kahkaha attı.

Şarkıcı Karsu ilham kaynağını açıkladı!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Karsu ilham kaynağını açıkladı!
Sanatçı Lina Nasif evinde cansız bulundu

İLİŞKİLİ HABER

Sanatçı Lina Nasif evinde cansız bulundu
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

yedi emirler 2 yıl önce

Sevimsiz biri..ASMALI MESCİT mi dediniz..:?..Yani meyhanenin ismimi asmalı mescit?