Tuba Büyüküstün'ün annesini görenler inanamadı!

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün'ün annesi Handan Büyüküstün ile çekildiği kareler sosyal medyanın gündemine oturdu. Güzel oyuncuya "Güzelliğini annesinden almış" şeklinden yorumlar geldi.

"Kara Para Aşk", "Cesur ve Güzel", "Gönülçelen" "Sefirin Kızı" ve "Asi" gibi başarılı yapımlarda rol alan Tuba Büyüküstün, oyunculuk kariyeri kadar özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. 

Sosyal medya hesabından sıklıkla paylaşımlarda bulunan Büyüküstün, son olarak annesi Handan Büyüküstün ile olan fotoğraflarıyla ilgi odağı haline geldi. Ünlü oyuncunun hayranları Büyüküstün'ün annesiyle olan karelerini görünce "Güzelliğini annesinden almış" şeklinde yorumlarda bulundular.

Şarkıcı Karsu ilham kaynağını açıkladı!

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Karsu ilham kaynağını açıkladı!
Aslıhan Malbora'dan ilginç açıklama: Soyadımdan çok çektim

İLİŞKİLİ HABER

Aslıhan Malbora'dan ilginç açıklama: Soyadımdan çok çektim
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0