Adile Naşit'in yeğeni Naşit Özcan yapımcılara seslendi: Hafize Ana bu onuru hak ediyor

Vefatının 34'üncü yılında anılan usta oyuncu Adile Naşit'in yeğeni Naşit Özcan, yapımcılara seslenerek halasının hayatının film yapılmasını istedi.

Yeşilçam'ın efsane oyuncusu Adile Naşit, vefatının 34'üncü yılında anılıyor. Adile Naşit'in yeğeni Naşit Özcan, halası Adile Naşit'in hayatının film yapılmasını istedi. Yapımcılarına seslenen Özcan, 'Halamın bir filminin yapılmasını istiyorum. Naim Süleymanoğlu gibi ne bileyim rahmetli Müslüm (Gürses) gibi. Bu da bir anı olarak kalacak" dedi. 

Özcan, halasını kimin oynayacağı yönündeki soruya ise 'Geçenlerde bir reklam filmi vardı, Kemal Sunal oynuyordu. Sunal'a benzeyen bir oğlanı bulmuşlar. Montajla da Kemal Sunal'ı çıkarmışlar ortaya. Bu sıra çekilmiş film, dehşete düştüm. Kemal Sunal canlanmış ve reklam filmi çekiyor, teknoloji bu halde. Dolayısıyla Adile'yi bulabiliriz yani ama hikayeyi doğru kurgulamak, doğru yazmak lazım" dedi.

Nesrin Cavadzade nişanlısı Gökhan Alkan'a doğum gününde sürpriz yaptı

İLİŞKİLİ HABER

Nesrin Cavadzade nişanlısı Gökhan Alkan'a doğum gününde sürpriz yaptı
Akrep Nalan'dan korkutan haber! Ünlü sanatçı hastaneden paylaştı

İLİŞKİLİ HABER

Akrep Nalan'dan korkutan haber! Ünlü sanatçı hastaneden paylaştı
Dua Lipa 26 yaşında servetini ikiye katladı!

İLİŞKİLİ HABER

Dua Lipa 26 yaşında servetini ikiye katladı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

zafer gülten 2 yıl önce

film masraflarını vereceksen yap kim tutar seni,ve filmciler masraf yapıp çekince yapılan film kurtaracakmı masrafı,kimin umurunda birkaç kişiden başka Adile Naşit in hayatı.Müslüm Baba kim,o kim.

muhteşem 2 yıl önce

karaktersiz karakterler..!

Toplam 2 beğeni

Hangisi 2 yıl önce

Müslüman oldu da mı öldü yoksa Müslüman olmadan mı yaşadı, orası önemli.

Toplam 3 beğeni

Ali 2 yıl önce

Hafize ismine kurban olasınız.Yeşilçam filmleriyle bu milletin değerlerine etmediğiniz hakaret kalmadı.

Toplam 3 beğeni