Şafak Sezer'den Hakan Taşıyan paylaşımı duygulandırdı!

Usta oyuncu Şafak Sezer geçtiğimiz aylarda ölümden dönen ve zor günler geçiren şarkıcı Hakan Taşıyan ile bir araya geldi. Sezer, organ nakli karaciğer ve böbrek nakli olan Hakan Taşıyan ile fotoğrafını paylaştı.

Oynadığı dizilerle adından çok söz ettiren usta oyuncu ve komedyen Şafak Sezer sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Sezer sağlığına kavuşan Hakan Taşıyan ile bu karesini "Çok şükür kavuşturana" notuyla paylaştı.

Sezer'in bu paylaşımı binlerce kişi tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. 

Milyoner'e damga vuran nehir sorusu! Coğrafya bilgisine güvenenler bile cevaplayamadı

İLİŞKİLİ HABER

Milyoner'e damga vuran nehir sorusu! Coğrafya bilgisine güvenenler bile cevaplayamadı
Gülçin Ergül’ün annesi: İç kanama olabilir korkusu var

İLİŞKİLİ HABER

Gülçin Ergül’ün annesi: İç kanama olabilir korkusu var
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

ttttttttt 2 yıl önce

Bu duygusallık gezi timsah lığını kapatmıyor.