Destan’ın Ak Kız’ı Ebru Şahin’den milyonluk yüzüğüne üst düzey güvenlik önlemi şaşırttı!

Hercai dizisinden sonra dönem dizisi olan Destan’da Ak Kız’ı canlandıran son yılların sevilen oyuncusu Ebru Şahin, geçtiğimiz aylarda bir milyon TL değerinde bir yüzükle basketbolcu sevgilisi Cedi Osman’dan evlilik teklifi aldı.

Başarılı oyunculuk performansıyla adından sıkça söz ettiren güzel oyuncu Ebru Şahin son dönemde Destan dizisiyle büyük bir çıkış yakaladı. Destan dizisinde Ak Kız karakterini canlandıran Ebru Şahin, Cedi Osman’la evlilik hazırlığı yapıyor.

Cedi Osman ve Ebru Şahin birinci yıllarını kutladılar! Herkesin heyecanla beklediği düğün...İLİŞKİLİ HABERCedi Osman ve Ebru Şahin birinci yıllarını kutladılar! Herkesin heyecanla beklediği düğün...

Basketbolcu Cedi Osman, eylül ayında Kapadokya’da Ebru Şahin’e evlilik teklif etmiş, 1 milyon TL değerinde bir tektaş takmıştı. Şu sıralar ‘Destan’ dizisinde ‘Ak Kız’ı canlandıran oyuncu sürekli sette.

Posta’nın haberine göre; bu nedenle takamadığı servet değerindeki yüzüğünün güvenliğinden endişe eden Şahin, evine özel kasa yaptırdı. Tektaşını artık burada saklıyor.

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Yunus 2 yıl önce

aferin aferin, hırsızları bilgilendirin ki daha hazırlıklı gelsinler :)