Semiha Yankı'dan bomba itiraf! 'Kocamla 16 sene birbirimizi dövdük'

Geçtiğimiz günlerde "Haber Bahane" programına konuk olan ünlü sanatçı Semiha Yankı, 24 yıl evli kaldığı eşiyle uzun yıllar birbirlerine şiddet uyguladıklarını anlattı.

Türkiye'nin güçlü seslerinden Semiha Yankı, konuk olduğu "Haber Bahane" programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Meslek hayatı ve özel yaşantısı hakkında bilinmeyenlerini anlatan Yankı, 24 yıl süren evliliği hakkındaki itirafıyla herkesi şaşırttı.

"KISKANÇLIKTAN DOLAYI ŞİDDET GÖRDÜM"

24 yıllık evliliğinde 16 yıl boyunca şiddet gördüğünü söyleyen ünlü isim şu ifadeleri kullandı:

"Kıskançlıktan dolayı şiddet gördüm. İlk şiddet evliliğin 8. senesinde başladı. Bir kadınla yakaladım o dönemde ayrılsaydım çok iyi olurmuş. Affettiğim için KDV'siyle üzerime geldi. Alkolün bunların ana nedeniydi. Ben içki içmem. İçkinin negatifliğini babamdan ve eski eşimden gördüm. Tüm kadınlara tavsiyem olsun; bir adamın hatasını gördüğünüz zaman barışmayın. Müge Anlı'yı izliyorum o da benim gibi. Ben de eşimi dövdüm. Ben de onun kafasını gözünü yarıyordum. Tendonum ondan hep şiş. Kolum da tam açılmaz kırıldığı için. Adama ayrılalım dediğim an kapıdan çıkamıyordum. Bikinili pozlarımı falan da hep eşim öldükten sonra verdim"

Cemre Baysel ile şarkıcı Lauren Jauregui benzerliği sosyal medyaya damga vurdu

İLİŞKİLİ HABER

Cemre Baysel ile şarkıcı Lauren Jauregui benzerliği sosyal medyaya damga vurdu
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0