Eski eşi hakkında konuşan Ben Affleck'e tepki yağıyor! Jennifer Lopez çok sinirlendi

Dünyaca ünlü oyuncu Ben Affleck, eski eşi Jennifer Garner ile 10 yıl süren evliliği hakkında "Onunla evliliğimde kendimi tuzağa düşürülmüş, kapana kısılmış hissediyordum. Neredeyse birbirimizin boğazına sarılacaktık." şeklinde konuşmuştu. Affleck'in sözleri sosyal medyada büyük tepki görürken eski nişanlısı Jennifer Lopez de öfkeden deliye döndü.

Ünlü oyuncu Ben Affleck, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda alkol bağımlının Jennifer Garden ile kötü giden eski evliliğinden kaynaklandığını söylemişti. 49 yaşındaki ünlü aktör, üç çocuğunun annesi Jennifer Garden'la çok mutsuz olduğunu ve bundan dolayı sürekli alkol aldığını da ifade etmişti.

"ACIMASIZLIKTA SINIR TANIMIYOR"

Ünlü yıldızın eski eşine suçlayıcı sözler kullanması sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu. Pek çok sosyal medya kullanıcısı Affleck'e "Yaşadığı bir zayıflığı eski karısına yükleyen bir kaçak", "Narsistik bir canavar",  "Acımasızlıkta sınır tanımıyor" ve "Ben Affleck ve Jennifer Garner 2015’te ayrıldı ve Garner 2018’de onu rehabilitasyona götürürken görüldü. Onu suçlama" gibi sert eleştirilerde bulundu.

JENNİFER LOPEZ DE SİNİRLENDİ

Pagesix’de yer alan habere göre; çifte yakın bir kaynak, Ben Affleck'in açıklamalarından sonra eski nişanlısı Jennifer Lopez'in de çok sinirlendiğini belirtti. Buna göre kaynak şu ifadeleri kullandı:

"Lopez sinirlendi. Onunla çıktığı için bu işin içine giriyor. Buna sürüklenmek istemiyor. Ayrıca Jennifer Garner ile de tanıştı. Onu ve Ben’in çocuklarını tanımaya çalışıyor."

NE OLMUŞTU?

Hollywood yıldızı Ben Affleck, geçtiğimiz günlerde Howard Stern'in programına konuk oldu. Kendisi gibi oyuncu olan eski eşi Jennifer Garner hakkında konuşan ünlü aktör "Birlikte olmaya devam etseydik muhtemelen birbirimizin boğazına sarılarak ilişkimizi bitirirdik. Ben hala alkol bağımlısı olurdum" ifadelerini kullandı.

"KAPANA KISILMIŞ HİSSEDİYORDUM"

Alkol bağımlısı olmasında eski eşinin de payı olduğunu dile getiren Affleck "Çünkü bu evlilikte kendimi tuzağa düşürülmüş, kapana kısılmış hissediyordum. Sürekli olarak 'Ayrılamam, çünkü çocuklarım var. Ama mutlu değilim, ne yapmalıyım?' diye soruyordum. Yaptığım şey bir şişe alkollü içki tüketmek ve sonunda kanepede uyuyakalmaktı" şeklinde konuştu.

Sorunlarına alkolün çözüm olmadığını farkında olduğunu söyleyen Amerikalı aktör, Garner ile olan evliliğini kurtarmak için çok çabaladığını anlattı. Bir dönem Hollywood'un örnek çiftlerinden biri olarak görülen Affleck ve Garner, 2015 yılında evlilik yıldönümlerinden bir gün sonra yollarını ayırmaya karar verdiklerini açıklamıştı.

Bu kararı vermeden önce çok çaba gösterdiğini ifade eden Affleck, "Çabaladık, çabaladık, çabaladık. Çünkü çocuklarımız vardı. Ama ikimiz de bu durumun çocuklarımıza iyi bir evlilik örneği sunmadığını hissediyorduk" dedi.

Irmak Arıcı'ya babasından rest! 'Bir daha bu eve gelemezsin'

İLİŞKİLİ HABER

Irmak Arıcı'ya babasından rest! 'Bir daha bu eve gelemezsin'
Kurtlar Vadisi'nde Polat Alemdar'ın kızı Elif'in son hali şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

Kurtlar Vadisi'nde Polat Alemdar'ın kızı Elif'in son hali şaşırttı!
Ahu Yağtu'nun talihsiz anları! Ayağı takılınca yere kapaklandı

İLİŞKİLİ HABER

Ahu Yağtu'nun talihsiz anları! Ayağı takılınca yere kapaklandı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Maya 2 yıl önce

Doğru yapmışlar ayrılmakla zorla güzellik olmuyor